Νικολακόπουλος για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό

/

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αναφέρεται με δήλωση του ο Γιάννης Νικολακόπουλος, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση σε σταυρούς στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας και θα είναι ο πιθανότερος γραμματέας του νέου οργάνου.

Συγκεκριμένα ο κ. Νικολακόπουλος δήλωσε:

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

«Η μεγάλη συμμετοχή για τις εσωκομματικές εκλογές καθιστά το ΠΑΣΟΚ κυρίαρχο των πολιτικών εξελίξεων. Στη Μεσσηνία οι ψηφίσαντες ξεπέρασαν τους 2500 στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ανανέωσης .

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα στελέχη της Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ έχουν μέσο όρο ηλικία τα 35 έτη και το εργασιακό τους προφίλ είναι κατανεμημένο ώστε να εκφράζονται όλοι οι επαγγελματικοί χώροι.

Η δημοκρατική παράταξη αναγεννάται, συγκροτεί τα πολιτικά της όργανα σε τοπικό περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο και οδεύει στο συνέδριο με σκοπό να καταρτίσουμε την δική μας σύγχρονη πρόταση διακυβέρνησης, που θα αποτελέσει την μόνη οδό προοπτικής για τους πολίτες από το αδιέξοδο των πολιτικών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια, επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας.

Να γίνει η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας. Η φωνή των Ελλήνων, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας την διαφάνεια και την αξιοκρατία. Η φωνή των νεότερων γενεών που αγωνίζονται για περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους.

Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό σε κάθε πεδίο των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στην διαδικασία που με επιμονή στήθηκαν στις ουρές, για να στείλουν το μήνυμα, αλλά και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, ώστε να δώσουμε τον αγώνα μαζί στο τρίπτυχο της Ανανέωσης, Πολιτικής Αυτονομίας, και Ενότητας, αλλά και να αποτελέσουμε την προοδευτική φωνή για τα προβλήματα που ταλανίζουν την Μεσσηνία».

Διάβασε και αυτό: Παρέμβαση Γερονικολού: Επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιστροφή στη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη

Διάβασε και αυτό: Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής – Όλα τα ονόματα και οι σταυροί προτίμησης

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στα 2,174 ευρώ ανά λίτρο η τιμή της βενζίνης στη Μεσσηνία – Έρχεται νέα αύξηση σήμερα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μπάιντεν: Ο Πούτιν δεν έχει τρόπο να βάλει τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Στο κόκκινο η αντιπαράθεση για τις υποκλοπές και στη Μεσσηνία: Για πρωθυπουργό που καλύπτει το παρακράτος κάνει λόγο ο Μ. Γερονικολός – Ο Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει το πλέγμα των παρακολουθήσεων δηλώνει ο Αλ. Χαρίτσης

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί και στην πολιτική σκηνή της Μεσσηνίας το ζήτημα των υποκλοπών, καθώς την Παρασκευή