20 γυναίκες κατηγορούν γνωστό δημοσιογράφο για βιασμό

Είκοσι γυναίκες μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή του ερευνητικού δικτύου «Mediapart», αποκάλυψαν λεπτομέρειες για όλα όσα βίωσαν στα χέρια του διάσημου Γάλλου δημοσιογράφου, Πατρίκ Πουάβρ ντ’ Αρβόρ.

Εκλογές για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Ο πρώην άνκορμαν του δικτύου TF1 κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε βάρος δεκάδων γυναικών. Στη Γαλλία, είναι γνωστός με τα αρχικά του ονόματός του «PPDA», Patrick Poivre d’Arvor. Επί 21 χρόνια είχε την παρουσίαση του βραδινού δελτίου του πρώτου καναλιού TF1.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Πριν από ένα χρόνο, άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες γυναικών για βιασμό και σεξουαλική επίθεση με αποτέλεσμα την έναρξη δικαστικών ερευνών. Όπως επισημαίνει το γαλλικό δίκτυο RF1, τα θύματα #Metoo του Πουάβρ ντ΄Αρβόρ προέρχονται κυρίως από τον χώρο του πολιτισμού ή της πολιτικής.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Στις 27 Απριλίου, ο Γάλλος δημοσιογράφος αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντία σε βάρος δεκαέξι γυναικών. Αν και ο ερευνητικός ιστότοπος «Μediapart ζήτησε την άποψη του, ο ίδιος αρνήθηκε να τοποθετηθεί επί του θέματος. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Πουάβρ ντ’ Αρβόρ «Αρνείται οποιαδήποτε βία, σεξουαλική ή άλλη, προς τις γυναίκες που τον κατηγόρησαν».

Πηγή: in.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οξεία ηπατίτιδα: Τρία πιθανά κρούσματα σε παιδιά στην Ελλάδα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιχείρηση «σκούπα» στη Μεσσηνία με 13 συλλήψεις – Στον εισαγγελέα άνδρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ