Δήμος Πύλου – Νέστορος: Υπογραφές για την χρηματοδότηση της ανάπλασης της πλατείας της Χώρας

Υπεγράφη από τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, Στάθη Σταθόπουλο, η ένταξη του έργου «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Χώρας» του Δήμου Πύλου – Νέστορος με συνολικό προϋπολογισμό 310.000 ευρώ και ποσό ένταξης χρηματοδότησης 186.000 ευρώ.

Η ένταξη του έργου έγινε πραγματικότητα ύστερα από αίτημα χρηματοδότησης του Δήμου Πύλου – Νέστορος την 23η Μαρτίου 2022, προς το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η σύνταξη της μελέτης για το έργο πραγματοποιήθηκε ύστερα από την αναπτυξιακή «Πάρνωνας Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. Πελοποννήσου».

Εκλογές για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Αναφερόμενος στην πιο πάνω εξέλιξη ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, σε δήλωσή του σημειώνει:

«Η χρηματοδότηση του Δήμου Πύλου – Νέστορος για την εκτέλεση του έργου “Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Χώρας”, με συνολικό προϋπολογισμό 310.000€ από το Πράσινο Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας αποτελεί μια ακόμα σημαντική εξέλιξη για την υλοποίηση του προγράμματος και των δεσμεύσεων της παρούσας δημοτικής αρχής.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου και συμπατριώτη μας κ.Στάθη Σταθόπουλο για την ένταξη του έργου του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και στους ειδικούς συνεργάτες μου για τις ενέργειες που έκανα για την χρηματοδότηση του έργου.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η χρηματοδότηση του έργου της Ανάπλασης της πλατείας της Χώρας έρχεται να συμπληρώσει τα μεγάλα έργα που έχουμε οραματιστεί και κάνουμε πράξη ως δημοτική Αρχή για την Δημοτική Ενότητα Νέστορος, όπως:
⦁ το έργο για την “Δημιουργία Κοινωνικοπολιτιστικού Κέντρου στις αποθήκες ΑΤΕ Χώρας” προϋπολογισμού 562.000€, που συγχρηματοδοτείτε από το Πράσινο Ταμείο, ύστερα από την σύνταξη της μελέτης και αίτημα χρηματοδότησης την 30η Σεπτεμβρίου 2020.
⦁ την προμήθεια αστικού εξοπλισμού, πιστοποιημένων οργάνων παιδικής χαράς, βιβλιοθήκες και παιχνίδια για τον Παιδικό Σταθμό Χώρας, προϋπολογισμού 50.000€ που χρηματοδοτείτε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
⦁ Το έργο αποξήλωσης του εναέριου μετασχηματιστή και των καλωδίων δημοτικού φωτισμού, καθώς και την υπογειοποίησή τους στην Κοινότητα Χώρας χρηματοδοτούμενο από Ίδιους Πόρους.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Συνεχίζουμε το έργο μας με υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι βελτιώνουμε την ποιότητα ζωή των Δημοτών μας, διασφαλίζουμε την βιωσιμότητα της περιοχής, κάνοντας πραγματικότητα τις δεσμεύσεις και το όραμά μας».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Καλαμάτα ο πρέσβης του Μαρόκου – Συνάντηση με τον Θανάση Βασιλόπουλο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οξεία ηπατίτιδα: Τρία πιθανά κρούσματα σε παιδιά στην Ελλάδα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για τις καταγγελίες εναντίον αντιδημάρχου: Δεν υπήρξε χειροδικία, αλλά απρεπής συμπεριφορά και γι’ αυτό πήρα τις ανάλογες αποφάσεις

Στο ζήτημα των καταγγελιών των αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, σχετικά με χειροδικία αντιδημάρχου σε υπάλληλο του Δήμου, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας,

Καταγγελία Τζαμουράνη για χειροδικία αντιδημάρχου εναντίον υπαλλήλου του δήμου Καλαμάτας – «Η αντιπολίτευση υιοθετεί φήμες και εξάγει αυθαίρετα συμπεράσματα» απαντά ο Θ. Βασιλόπουλος

Για χειροδικία αντιδημάρχου κατά προϊσταμένου της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Οχημάτων κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ

Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας: «Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Καθαριότητας πρόεβει σε απαράδεκτη ενέργεια βίας εναντίον προϊσταμένου εντός του χώρου των συνεργείων του Δήμου»

Με αφορμή τις αλλαγές στις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων του δήμου Καλαμάτας η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει αντιδήμαρχο για

Δείτε επίσης