«Νερό στον μύλο» της φημολογίας για μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών έριξε ο δήμαρχος Καλαμάτας

«Οκτώβριο και εάν…», ήταν το σχόλιο του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου σε ερώτημα που του τέθηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην ΕΡΑ Καλαμάτας και στους δημοσιογράφους, Μαρία Τομαρά και Κώστα Γαζούλη, σχετικό με τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εκλογές για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Με τον τρόπο αυτό ο δήμαρχος Καλαμάτας ενίσχυσε τα σενάρια που κυκλοφορο΄΄υν το τελευταίο χρονικό διάστημα και θέλουν την κυβέρνηση να εξετάζει τη μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών από τον Οκτώβριο του 2023, που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν, στην Άνοιξη του 2024.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο αίτημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το έχουν θέσει στην κυβέρνηση αιρετοί κυρίως της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, ωστόσο, φαίνεται ότι το στηρίζουν και δήμαρχοι.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η σχετική φημολογία έχει λάβει δημόσιο χαρακτήρα η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει επί του ζητήματος, καθώς ούτε έχει διαψεύσει ούτε έχει επιβεβαιώσει τις σχετικές πληροφορίες.

Διάβασε και αυτό: Εισηγήσεις για αναβολή των αυτοδιοικητικών εκλογών – Σενάρια για κάλπες σε δήμους και περιφέρειες την άνοιξη του 2024

Διάβασε και αυτό: Νίκας: Διαφωνώ με τη μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών – Είμαι βέβαιος ότι δεν πρόκειται να γίνει

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ