Νίκος Φίλιας: Η νέα γενιά μπήκε στα όργανα για να τρέξει το νέο ΠΑΣΟΚ

Είναι νέος επιστήμονας (Μηχανικός Πληροφοριακών Και Επικοινωνιακών Συστημάτων), μόλις 27 ετών και κατάφερε να εκλεγεί πρώτος σύνεδρος στην Καλαμάτα, κατά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ο λόγος για τον Νίκο Φίλια, ο οποίος αποτελεί ένα τρανταχτό παράδειγμα, που δείχνει ότι η νέα γενιά απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προοδευτικού κόσμου της Μεσσηνίας.

Ο κ. Φίλιας, με αφορμή την εκλογή, αλλά και τη διεξαγωγή του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής (20-22 Μαΐου) μίλησε στο messiniapress για τις ευθύνες που συνεπάγεται η εμπιστοσύνη των πολιτών, για τις προσδοκίες του, αλλά και τις εκτιμήσεις του, σχετικά με το μέλλον του πολιτικού φορέα στον οποίο ανήκει.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Συγκεκριμένα, ο κ. Φίλιας σημείωσε:

«Η συγκλονιστική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Πάνω από 170 χιλιάδες μέλη, έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους. Το 60% των υποψηφίων για όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ ήταν ηλικίας κάτω των 40 ετών.Το 30% των ψηφοφόρων ήταν κάτω των 40 ετών.Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από 80-90% είναι τα νέα πρόσωπα που εισέρχονται στις Νομαρχιακές και Δημοτικές Οργανώσεις. Ενώ από αυτούς πάνω από τους μισούς είναι κάτω των 40 ετών.

Η ανανέωση είναι τεράστια, δείχνει ότι η νέα γενιά μπήκε στα όργανα για να τρέξει το νέο ΠΑΣΟΚ. Ο άνεμος ανανέωσης σε συνδυασμό με την μαζική συμμετοχή δημιουργεί ένα «κύμα» αισιοδοξίας στο κόμμα.

Η δημοκρατική παράταξη αναγεννάται και οδεύει στο συνέδριο με σκοπό να καταρτίσουμε την δική μας σύγχρονη πρόταση διακυβέρνησης ,ενα λαογέννητο πρόγραμμα για τις ανάγκες των πολλών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στην διαδικασία που με επιμονή στήθηκαν στις ουρές αλλά και όσους με τίμησαν με την ψήφο ώστε να τους εκπροσωπήσω μαζί στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ώστε να δώσουμε την μάχη μαζί στο τρίπτυχο της Ανανέωσης, Πολιτικής Αυτονομίας και Ενότητας .

Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό σε κάθε πεδίο των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας. Μπροστά μας έχουμε κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες.

Επιστρέφουμε στην κοινωνία που μας γέννησε, μας ανέδειξε, μας τιμώρησε και σήμερα ζητάει να μας ξανακούσει. Δεν πρέπει να την απογοητεύσουμε. Είμαστε η γενιά των ανατροπών και θα το αποδείξουμε».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ