Μεγαλώνει ο …στρατός των ειδικών συμβούλων στην Περιφέρεια: Πρόσληψη πολιτικού μηχανικού για θέματα υγείας – 25.000 ευρώ το μήνα για μισθούς

/

Σε μια ακόμα πρόσληψη ειδικού συμβούλου προχωρά η περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς φαίνεται ότι η φράση του κ. Νίκα «λεφτά έχομεν», ισχύει και σήμερα.

Αυτή τη φορά η πρόσληψη αφορά ειδικό σύμβουλο για την κάλυψη των αναγκών του θεματικού αντιπεριφερειάρχη με τομέα αρμοδιότητας σε θέματα υγείας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Το εκπληκτικό της συγκεκριμένης πρόσληψης, εκτός του ότι ένας αντιπεριφερειάρχης χρειάζεται ειδικό σύμβουλο, είναι ότι τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται δεν έχουν καμία σχέση με τον τομέα της υγείας, δεδομένου ότι, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, «θα προτιμηθούν οι κάτοχοι τίτλου σπουδών Πολιτικών Μηχανικών».

Η προκήρυξη για τη θέση ειδικού συμβούλου του θεματικού αντιπεριφερειάρχη υγείας:

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ειδικοί σύμβουλοι, οι ειδικοί και οι επιστημονικοί συνεργάτες της περιφέρειας Πελοποννήσου κοστίζουν ήδη 25.000 ευρώ το μήνα στους πολίτες, καθώς το ποσό που απαιτείται για την πληρωμή των μηνιαίων αποδοχών τους φτάνει τα 24.808 ευρώ.

Το χρηματικό ένταλμα πληρωμής των πάσης φύσεως ειδικών συνεργατών της Περιφέρειας για τον μήνα Απρίλιο:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Πόλεμος» στην εστίαση της Μεσσηνίας με φόντο τους συλλόγους του κλάδου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

85 κρούσματα στη Μεσσηνία την Τρίτη – 6.252 μολύνσεις και 21 θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑ