Μετά τον Άδωνι τα …άκουσε και ο Πλεύρης: «Μέτριο το επίπεδο της υγείας» είπε ο Νίκας στον Υπουργό

«Επιβάλλεται να υπάρξει πάση θυσία αναβάθμιση των νοσοκομείων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», επισήμανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Ο κ. Νίκας χαρακτήρισε μέτριο το επίπεδο του τομέα υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το οποίο ως συνέπεια έχει «πολλοί πολίτες με σοβαρά ή και μέτριας σοβαρότητας νοσήματα να υποχρεώνονται για την παροχή υπηρεσιών υγείας να φεύγουν από την Περιφέρεια, είτε προς Αθήνα, είτε προς Πάτρα».

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Με τα λεγόμενά του είναι σαφές ότι ο κ. Νίκας αποδόμησε το κυβερνητικό αφήγημα, το οποίο μιλά για αναβάθμιση του τομέα της υγείας στα χρόνια που κυβερνά η Νέα Δημοκρατία κάτι που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς έρχεται σε μια ιδιαίτερη συγκυρία στις σχέσεις του κ. Νίκα με την κυβέρνηση.

Διάβασε και αυτό: Άρχισαν τα όργανα: Σφοδρή επίθεση Νίκα εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη!

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Στη σχετική με την επίσκεψη Νίκα στον υπουργό Υγείας ανακοίνωση της Περιφέρειας δεν αποσαφηνίζεται τι απάντησε ο κ. Υπουργός στα περί «μέτριου» επιπέδου του τομέα της υγείας στην Πελοπόννησο, καθώς το μόνο που αναφέρεται είναι ότι ο κ. Πλευρής γνωστοποίησε ότι θα βρεθεί στην Πελοπόννησο τον ερχόμενο Ιούνιο, προκειμένου να επισκεφθεί τα δημόσια νοσοκομεία, ώστε να καταγράψει την κατάσταση και να διαπιστώσει ενδεχόμενα προβλήματα που υπάρχουν.

Το ζήτημα της κατάργησης νοσοκομείων

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου, τη συνάντηση απασχόλησε και η επερχόμενη αναδιάρθρωση των δομών υγείας. «Από την πλευρά του ο υπουργός διαβεβαίωσε τον περιφερειάρχη ότι αυτή την στιγμή δεν συζητείται θέμα κατάργησης νοσοκομείων. Αυτό που επιζητείται και αποτελεί βούληση του υπουργείου είναι η αναβάθμιση των νοσοκομείων, αυτό απασχολεί άμεσα το υπουργείο», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φοιτητικές εκλογές: «Σάρωσε» και πάλι στην Καλαμάτα η ΠΑΣΠ – Τα αποτελέσματα ανά σχολή και τμήμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

7 ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – 2 εισαγωγές και 3 εξιτήρια το τελευταίο 24ωρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη Μεσσηνία ο πρέσβης της Γερμανίας: Εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Καλαμάτας και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, και τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, συναντήθηκε την Παρασκευή ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

Επίσκεψη Πτωχού σε έργα της Μεσσηνίας: Αισιοδοξία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την πορεία υλοποίησης

Έργα που πραγματοποιεί η περιφέρεια Πελοποννήσου στη Μεσσηνία επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός. Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων, Ανδρέα Τσουκαλά,

Χανδρινός για το αεροδρόμιο Καλαμάτας: «Η κατάσταση που επικρατεί είναι σε πολλές περιπτώσεις απαράδεκτη – Καλώ τον κύριο δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία του»

Δήλωση, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού «Καλαμάτα_Μετά», Σπύρος Χανδρινός.

Καλαμάτα: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ελέγχου για τη χρήση των κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων του Δήμου

Τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα του δήμου Καλαμάτας εγκαταστάθηκαν την Τετάρτη (10/7) στους προβλεπόμενους σταθμούς. Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος σημειώνει: «Από χθες

Δείτε επίσης