«Φλερτάρει» με τα 2,5 ευρώ η τιμή της βενζίνης στη Μεσσηνία – Πρόστιμο σε πρατήρια του Νομού για αθέμιτη κερδοφορία

Ένα βήμα πριν τα 2,5 ευρώ το λίτρο έχει φτάσει η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή υπήρξε πρατήριο στον Νομό το οποίο διέθετε βενζίνη ακόμα και έναντι 2,47 ευρώ το λίτρο.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βενζινοπωλών, Μιχάλης Κιούσης, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση ανέφερε ότι «έχουμε μία μικρή αποκλιμάκωση στο πετρέλαιο κίνησης, αλλά στη βενζίνη είχαμε αύξηση, ενάμιση, δύο – δυόμιση λεπτών την ημέρα».

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

«Ας ελπίσουμε, επειδή είδαμε μία σταθερότητα την Παρασκευή, ότι έχουμε φτάσει στα ιστορικά υψηλά και θα έχουμε αποκλιμάκωση, γιατί εδώ έχουμε δύο συγκυρίες αρνητικές, χώρια την αύξηση διεθνώς του βαρελιού, που συμπαρασύρει την τιμή των διυλισμένων προϊόντων, έχουμε και την ισοτιμία ευρώ – δολαρίου, που έχουν έρθει περίπου στο ίδιο, οπότε αυτό στην αγορά των καυσίμων δεν συμφέρει» συμπληρώνει.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Πρόστιμα σε πρατήρια της Μεσσηνίας

Πρόστιμα συνολικού ύψους 15.000 ευρώ επιβάλλονται, με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, σε τρία πρατήρια υγρών καυσίμων, δύο στην Καλαμάτα και ένα στο Αιγάλεω, διότι σε ελέγχους της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τις κείμενες διατάξεις περί αθέμιτης κερδοφορίας (Νόμος 4818/2021).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ