Δήμος Καλαμάτας: Στη συνέντευξη τύπου Κοσμόπουλου στραμμένο το ενδιαφέρον

22 Μαΐου 2022

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει το πρωί της Δευτέρας ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμάτας, Βασίλης Κοσμόπουλος. Όπως σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση, ο επικεφαλής της παράταξης «Καλαμάτα Μπροστά» θα ενημερώσει για τις θέσεις της παράταξής του «σε θέματα της επικαιρότητας».

Η συνέντευξη του κ. Κοσμόπουλου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα διαφανεί αν θα κλιμακώσει την κριτική της απέναντι στη δημοτική αρχή και αν θα συνεχίσει την αντιπολίτευση σε υψηλούς τόνους.

Η υποψηφιότητα

Η συνέντευξη θα έχει ένα επιπλέον ενδιαφέρον, καθώς ο κ. Κοσμόπουλος αναμένεται να ερωτηθεί και για ζητήματα που σχετίζονται με τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το αν ο ίδιος θα είναι εκ νέου υποψήφιος, αλλά και για το πως εξελίσσονται οι συζητήσεις μεταξύ των παρατάξεων των αντιπολιτεύσεων για την συγκρότηση νέου συνδυασμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Τζαμουράνης, επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», η οποία βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την παράταξη του κ. Κοσμόπουλου, έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος και στις επόμενες εκλογές.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 8 ασθενείς με κορονοϊό στην κλινική covid – Καμία εισαγωγή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ευλογιά των πιθήκων: Λήξη συναγερμού – Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ανακοινώνει τις αποφάσεις του για τους νέους αντιπεριφερειάρχες ο Δημήτρης Πτωχός – Στην Τρίπολη σήμερα οι Σύμβουλοι της παράταξης «Πελοπόννησος Μπροστά»

θέμα ωρών είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των νέων αντιπεριφερειαρχών στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δείτε επίσης