«Μαλλιά κουβάρια» το στρατόπεδο Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία μετά τις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή

//

Τη διαμάχη, η οποία υποβόσκει αρκετούς μήνες στο εσωτερικό του στρατοπέδου του Ν. Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία, για το ποιο από τα στελέχη που ανήκουν στο προεδρικό μπλοκ θα έχει την πρωτοκαθεδρία στον Νομό, φέρνει στην επιφάνεια το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την εκλογή μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο Γιάννης Πάζιος εκλέγεται στην 21η θέση με 682 σταυρούς, ενώ ο Γιώργος Κατσούλης στην 117η θέση με 456 σταυρούς.

Το αποτέλεσμα προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς πρόκειται για καθαρή νίκη του Γιάννη Πάζιου, ο οποίος θεωρείται ο …υπαρχηγός του μπλοκ, έναντι του Γιώργου Κατσούλη, ο οποίος μέχρι σήμερα θεωρούνταν ο …αρχηγός.

Η εξήγηση

Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία γνωρίζουν τις «γραμμές» που επικράτησαν στο συνέδριο, η νίκη του κ. Πάζιου οφείλετε στο γεγονός ότι ο υπάλληλος της Ένωσης Μεσσηνίας εξασφάλισε συμφωνίες με μπλοκ, τα οποία δεν θεωρούνται της επιρροής του Νίκου Ανδρουλάκη. Το …άνοιγμα του κ. Πάζιου σε δυνάμεις που δεν ανήκουν στην πλευρά του προέδρου είναι το κρίσιμο στοιχείο, λένε όσοι γνωρίζουν τα του ΠΑΣΟΚ, που του έδωσε πλεονέκτημα έναντι του κ. Κατσούλη, ο οποίος έμεινε …πιστός στην προεδρική «γραμμή».

Μήνυμα για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο

Η ηχηρή επικράτηση του κ. Πάζιου αυτομάτως τον μετατρέπει στον πιο ισχυρό «μνηστήρα» της πλευράς Ανδρουλάκη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα τον πρώτο λόγο για μια θέση στο ψηφοδέλτιο τον είχε ο κ. Κατσούλης, ο οποίος εμφανίζονταν ως ο απόλυτος κυρίαρχος του προεδρικού μπλοκ στη Μεσσηνία.

Η γκρίνια

Το αποτέλεσμα, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει γκρίνια στο εσωτερικό του στρατοπέδου Ανδρουλάκη, δεδομένου ότι ο επικεφαλής του μπλοκ στον Νομό έχει βρεθεί εκτεθειμένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις των δύο στελεχών έχουν εμφανιστεί αρκετό καιρό τώρα, καθώς το περιβάλλον του κ. Κατσούλη χρεώνει στον κ. Πάζιο τις διαρροές σε ΜΜΕ, με τα οποία ο δεύτερος διατηρεί προνομιακές σχέσεις, οι οποίες έλεγαν ότι εκτός από τον κ. Κατσούλη, υποψήφιος στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο θα είναι και ο ίδιος.

Μάλιστα, στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί η πληροφορία ότι σφόδρα ενοχλημένος εμφανίζεται και ο Κώστας Κατσούλης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στον Νομό, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Μεσσηνίας και πατέρας του Γ. Κατσούλη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια και σε στελέχη του περιβάλλοντος του Νίκου Ανδρουλάκη, με τα οποία ο κ. Κατσούλης διατηρεί ισχυρούς δεσμούς, καθώς δεν είδαν με καλό μάτι την διατάραξη των ισορροπιών στο εσωτερικό τους.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σκληρή κριτική Κοσμόπουλου για το αντιπλημμυρικό του Μορέα – Οι ενστάσεις και οι δικαστικές …ουρές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Τον Ανδρέα Καραμπίνη προτείνει για υποψήφιο δήμαρχο η παράταξη Κοσμόπουλου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Σφοδρές αντιδράσεις και στη Μεσσηνία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων: Για «σκοτεινές πρακτικές» μιλάει ο Μενέλαος Γερονικολός – Για «μεθόδους παρακράτους» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Αντιδράσεις στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και στη Μεσσηνία προκαλούν όσα εξελίσσονται και έχουν