Yποψηφιότητα Καραμπίνη: Ενόχληση για τους χειρισμούς Κοσμόπουλου – Η πρώτη αντίδραση του Βασίλη Τζαμουράνη

Δυσαρεστημένη εμφανίζεται η πλευρά του Βασίλη Τζαμουράνη από τους χειρισμούς του Βασίλη Κοσμόπουλου, σε σχέση με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα για το δήμο Καλαμάτας του γιατρού, Ανδρέα Καραμπίνη.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της παράταξης «Καλαμάτα Μπροστά» δημοσιοποίησε το όνομα του κ. Καραμπίνη, ωστόσο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του κ. Τζαμουράνη, ο κ. Κοσμόπουλος έθεσε το συγκεκριμένο ζήτημα χωρίς προηγουμένως να έχει τεθεί στον διάλογο που διεξάγεται μεταξύ των παρατάξεων των αντιπολιτεύσεων, για τη συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου.

Μιλώντας ο κ. Τζαμουράνης στο messiniapress επιβεβαίωσε ότι τέτοιο ζήτημα δεν έχει τεθεί στις συζητήσεις μεταξύ των παρατάξεων και προσέθεσε με νόημα ότι για τον ίδιο προσωπικά τα δεδομένα που σχετίζονται με τις επόμενες εκλογές δεν έχουν αλλάξει.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζαμουράνης έχει δημόσια ξεκαθαρίσει ότι θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος και να ηγηθεί του ενιαίου συνδυασμού.

Η πλευρά Καραμπίνη

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο κ. Καραμπίνης φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας αρκεί να υπάρξουν εγγυήσεις για την στήριξή του από τις αντιπολιτεύσεις, αλλά και από ευρύτερες δυνάμεις.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, για να εξασφαλίσει ο κ. Καραμπίνης την στήριξη όλων των δυνάμεων των αντιπολιτεύσεων υπάρχει δρόμος ακόμα, ενώ, όπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν τα του δήμου Καλαμάτας, το άνοιγμα σε δυνάμεις εκτός των αντιπολιτεύσεων είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις που μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα κόμματα.

«Ο κ. Καραμπίνης πολιτικά δεν είναι ένα ουδέτερο πρόσωπο», σημειώνουν χαρακτηριστικά όσοι έχουν εικόνα των πολιτικών δεδομένων.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΗΠΑ: 15 νεκροί από επίθεση ενόπλου σε σχολείο του Τέξας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κατσούλης στα …χνάρια του Παναγιώτη Νίκα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για τις καταγγελίες εναντίον αντιδημάρχου: Δεν υπήρξε χειροδικία, αλλά απρεπής συμπεριφορά και γι’ αυτό πήρα τις ανάλογες αποφάσεις

Στο ζήτημα των καταγγελιών των αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, σχετικά με χειροδικία αντιδημάρχου σε υπάλληλο του Δήμου, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας,

Καταγγελία Τζαμουράνη για χειροδικία αντιδημάρχου εναντίον υπαλλήλου του δήμου Καλαμάτας – «Η αντιπολίτευση υιοθετεί φήμες και εξάγει αυθαίρετα συμπεράσματα» απαντά ο Θ. Βασιλόπουλος

Για χειροδικία αντιδημάρχου κατά προϊσταμένου της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Οχημάτων κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ

Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας: «Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Καθαριότητας πρόεβει σε απαράδεκτη ενέργεια βίας εναντίον προϊσταμένου εντός του χώρου των συνεργείων του Δήμου»

Με αφορμή τις αλλαγές στις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων του δήμου Καλαμάτας η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει αντιδήμαρχο για

Δείτε επίσης