Ο Ανδρέας Καραμπίνης στο messiniapress: Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι δήμαρχος Καλαμάτας

//

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την δημοσιοποίηση από την πλευρά του Βασίλη Κοσμόπουλου, της πρότασης να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, έκανε ο γιατρός, Ανδρέας Καραμπίνης, μιλώντας στο messiniapress.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο κ. Καραμπίνης εμφανίστηκε θετικός στο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας και με τις δηλώσεις του έδειξε ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα που σχετίζονται με τον Δήμο.

«Το ενδιαφέρον μου για το δήμο της Καλαμάτας είναι μια παλιά ιστορία», σημείωσε αρχικά ο κ. Καραμπίνης και προσέθεσε ότι είναι δεδομένη η αγάπη του και το ενδιαφέρον του για τον τόπο.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε ότι «έχει φτάσει σχετική πρόταση, η οποία με τιμά». Ο κ. Καραμπίνης προσέθεσε ότι για προχωρήσει το ζήτημα της υποψηφιότητάς του θα πρέπει το σχέδιο να είναι «επαγγελματικό», δηλαδή η υποψηφιότητά του να είναι πλήρως οργανωμένη.

«Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ο δήμαρχος Καλαμάτας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμπίνης και προσέθεσε ότι πρέπει να το σκεφτεί μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο γνωστός γιατρός υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν αναζητά την απαρχή μιας νέας καριέρας, μέσα από την ενασχόλησή του με τον δήμο Καλαμάτας και ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι το μέλλον της πόλης.

«Οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι εκλογές για την Καλαμάτα, όχι εκλογές για τα κόμματα», υπογράμμισε με νόημα ο κ. Καραμπίνης και κατέληξε λέγοντας: «Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι δήμαρχος Καλαμάτας».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρολάν Γκαρός: Αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόστιμα 409.980 ευρώ για τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού σε τιμή υψηλότερη του πλαφόν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κυνική ομολογία από την περιφέρεια Πελοποννήσου: Η δομή της Κιβωτού της Καλαμάτας δεν έχει άδεια λειτουργίας – Τσιμουδιά για την έλλειψη Κοινωνικού Συμβούλου και ελέγχου

Με απόλυτη …φυσικότητα ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Βασίλης Καπέλιος, παραδέχθηκε από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι