Ο Ανδρέας Καραμπίνης στο messiniapress: Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι δήμαρχος Καλαμάτας

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την δημοσιοποίηση από την πλευρά του Βασίλη Κοσμόπουλου, της πρότασης να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, έκανε ο γιατρός, Ανδρέας Καραμπίνης, μιλώντας στο messiniapress.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο κ. Καραμπίνης εμφανίστηκε θετικός στο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας και με τις δηλώσεις του έδειξε ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα που σχετίζονται με τον Δήμο.

«Το ενδιαφέρον μου για το δήμο της Καλαμάτας είναι μια παλιά ιστορία», σημείωσε αρχικά ο κ. Καραμπίνης και προσέθεσε ότι είναι δεδομένη η αγάπη του και το ενδιαφέρον του για τον τόπο.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε ότι «έχει φτάσει σχετική πρόταση, η οποία με τιμά». Ο κ. Καραμπίνης προσέθεσε ότι για προχωρήσει το ζήτημα της υποψηφιότητάς του θα πρέπει το σχέδιο να είναι «επαγγελματικό», δηλαδή η υποψηφιότητά του να είναι πλήρως οργανωμένη.

«Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ο δήμαρχος Καλαμάτας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμπίνης και προσέθεσε ότι πρέπει να το σκεφτεί μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο γνωστός γιατρός υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν αναζητά την απαρχή μιας νέας καριέρας, μέσα από την ενασχόλησή του με τον δήμο Καλαμάτας και ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι το μέλλον της πόλης.

«Οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι εκλογές για την Καλαμάτα, όχι εκλογές για τα κόμματα», υπογράμμισε με νόημα ο κ. Καραμπίνης και κατέληξε λέγοντας: «Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι δήμαρχος Καλαμάτας».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρολάν Γκαρός: Αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόστιμα 409.980 ευρώ για τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού σε τιμή υψηλότερη του πλαφόν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για τις καταγγελίες εναντίον αντιδημάρχου: Δεν υπήρξε χειροδικία, αλλά απρεπής συμπεριφορά και γι’ αυτό πήρα τις ανάλογες αποφάσεις

Στο ζήτημα των καταγγελιών των αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, σχετικά με χειροδικία αντιδημάρχου σε υπάλληλο του Δήμου, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας,

Καταγγελία Τζαμουράνη για χειροδικία αντιδημάρχου εναντίον υπαλλήλου του δήμου Καλαμάτας – «Η αντιπολίτευση υιοθετεί φήμες και εξάγει αυθαίρετα συμπεράσματα» απαντά ο Θ. Βασιλόπουλος

Για χειροδικία αντιδημάρχου κατά προϊσταμένου της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Οχημάτων κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ

Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας: «Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Καθαριότητας πρόεβει σε απαράδεκτη ενέργεια βίας εναντίον προϊσταμένου εντός του χώρου των συνεργείων του Δήμου»

Με αφορμή τις αλλαγές στις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων του δήμου Καλαμάτας η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει αντιδήμαρχο για

Δείτε επίσης