Πρόστιμο 37.000 ευρώ από το ΙΚΑ στον δήμο Καλαμάτας: Ακόμα σέρνεται στα δικαστήρια υπόθεση που αφορά τη θητεία Νίκα

/

Μια σχεδόν ξεχασμένη υπόθεση έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα, καθώς η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας καλείται να λάβει απόφαση για την έγκριση ή μη ένδικου μέσου εναντίον απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Καλαμάτας.

Η υπόθεση αφορά την επιβολή προστίμου από το ΙΚΑ στον δήμο Καλαμάτας ύψους 37.288 ευρώ. Η πράξη επιβολής προστίμου έρχεται από το μακρινό 2014 και αφορά τη μη αναγραφή στον Πίνακα Προσωπικού 4 εργαζόμενων στο τότε δημοτικό πάρκινγκ και τη μη τήρηση του ισχύοντα Πίνακα Προσωπικού.

Ο δήμος Καλαμάτας άσκησε προσφυγή εναντίον της Πράξης το 2014, ισχυριζόμενος ότι εσφαλμένως επιβλήθηκε εναντίον του το πρόστιμο, ωστόσο, 7 χρόνια μετά (2021), με απόφασή του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείο Καλαμάτας δεν έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί και απορρίφθηκε η προσφυγή.

Πλέον, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Καλαμάτας στην συνεδρίαση της Παρασκευής καλείται να λάβει απόφαση αν θα ασκηθεί ή όχι έφεση επί τις αποφάσεως.

Η εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας του δήμου Καλαμάτας προς την Οικονομική Επιτροπή:

Το πρόστιμο που έχει επιβάλει το ΙΚΑ στον δήμο Καλαμάτας:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ: Φοιτητικές εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο, αλλαγές στη διοίκηση των ΑΕΙ και την εκλογή πρυτάνεων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο επίκεντρο ο καταυλισμός των Ρομά στην Αγία Τριάδα – Στην Καλαμάτα ο γγ Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ