Στον «δρόμο» της Καλαμάτας και πάλι ο Καρνέσης: Στον διευθυντή του Υποδομών το βάρος των απαντήσεων για το αντιπλημμυρικό του Μορέα

//

Ένας παλιός γνώριμος θα βρεθεί για μια ακόμα φορά στο …διάβα της Καλαμάτας, καθώς ο Γιάννης Καρνέσης θα είναι εκείνος που θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας, προϋπολογισμού 80.000.000 ευρώ, του οποίου η μελέτη και η κατασκευή έχει ανατεθεί στον Μορέα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο κ. Καρνέσης, ως γενικός διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών του υπουργείου Υποδομών, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, θα παρευρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο θα συζητηθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου και θα είναι εκείνος που θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στις σοβαρές ενστάσεις που έχουν διατυπωθεί από τις αντιπολιτεύσεις, αλλά και στα ζητήματα που έχει θέσει η δημοτική αρχή.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ο κ. Καρνέσης είναι παλιός γνώριμος της Μεσσηνίας, δεδομένου ότι ως στέλεχος του υπουργείου Υποδομών είχε εμπλοκή στα μεγάλα έργα υποδομών του Νομού (εθνική Καλαμάτας – Τρίπολης, περιμετρικός Καλαμάτας, Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη κλπ).

Πρόκειται για έναν υπάλληλο, ο οποίος έχει επιδείξει αξιοθαύμαστη ανοδική πορεία στο υπουργείο Υποδομών, και, ανεξάρτητα από το ποια κάθε φορά είναι η κυβέρνηση ή η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στις αποφάσεις που σχετίζονται με τα μεγάλα έργα του Νομού.

Μάλιστα, η επίδρασή του στα έργα είναι τόσο μεγάλη που πολιτικά πρόσωπα του Νομού κατά καιρούς επισκέπτονται το γραφείο του, προκειμένου να ενημερωθούν για τους σχεδιασμούς του Υπουργείου και την πορεία υλοποίησης των έργων.

Ωστόσο, η …τριβή του κ. Καρνέση με τα έργα και τον πολιτικό κόσμο του Νομού έχει προκαλέσει αρκετές φορές ζητήματα και πολλοί χρεώνουν στο υψηλόβαθμο στέλεχος επιλογές που είτε καθυστέρησαν έργα, είτε τα διαμόρφωσαν με τρόπο που δεν υπηρετούν απολύτως τα συμφέροντα του Νομού.

Πλέον, με την καριέρα του κ. Καρνέση στον δημόσιο τομέα να φτάνει στο τέλος της, όντας ο ίδιος πιο έμπειρος από ποτέ, αλλά και με τον πολιτικό κόσμο του Νομού έτοιμο να διεκδικήσει ουσιαστικές απαντήσεις, η παρουσία του στελέχους του υπουργείου Υποδομών στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας εκτός από κρίσιμη, αυτή τη φορά θα έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυστηροί έλεγχοι σε όσους κυκλοφορούν με σκυλί στην Καλαμάτα – Τι θα ζητά η δημοτική αστυνομία από τους ιδιοκτήτες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνάντηση Καφαντάρη με Πέτσα για τα έργα του δήμου Πύλου – Νέστορος: Αυστηρή προειδοποίηση του αναπληρωτή υπουργού για τις καθυστερήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ