9 παραλίες που θυμίζουν εξωτικούς προορισμούς – Ανάμεσά τους δύο της Μεσσηνίας

/

Η Ελλάδα θεωρείται ένας επίγειος παράδεισος που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εξωτικούς προορισμούς.

Σε σχετικό αφιέρωμα travelstyle.gr γίνεται αναφορά σε μια λίστα από 9 προορισμούς της Ελλάδας, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται 2 παραλίες της Μεσσηνίας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Συγκεκριμένα, στο αφιέρωμα σημειώνεται:

 Βοϊδοκοιλιά

Στο Νομό Μεσσηνίας υπάρχει η πανέμορφη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, μια παραλία που βρίσκεται στη λίστα με τις πιο όμορφες της Μεσογείου.

φωτογραφία: Νίκος Τσιακαλάκης

Γλώσσα

Στη Μεσσηνία θα συναντήσετε την παραλία Γλώσσα που πολλοί θεωρούν πως θυμίζει τοπίο της Πολυνησίας. Τα νερά είναι διάφανα και η παραλία αμμώδης. Το δάσος της περιοχής φτάνει μέχρι τις παρυφές της παραλίας δημιουργώντας ένα μαγευτικό σκηνικό.

φωτογραφία: Νίκος Τσιακαλάκης

Λίμνη Μελισσάνη 

Το υπέροχο αυτό σπήλαιο βρίσκεται στην όμορφη Κεφαλλονιά και δημιουργήθηκε ύστερα από πτώση ενός τμήματος των βράχων οροφής. Η λίμνη βρίσκεται 20 μ. κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και προσφέρεται για όμορφες βαρκάδες με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά της λίμνης.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Παραλία Βουρβουρού

Στην πανέμορφη Χαλκιδική υπάρχει μια πολύ εντυπωσιακή παραλία που χαλαρά θα μπορούσε να μας ξεγελάσει και να νομίζουμε πως βρίσκεται στις Μαλδίβες ή στη Χαβάη.

Σύβοτα

Τα Σύβοτα βρίσκονται στη Θεσπρωτία και θεωρούνται το πιο όμορφο θέρετρο της Ηπείρου. Οι πιο γνωστές παραλίες της περιοχής είναι η Μικρή και Μεγάλη Άμμος, η Μπέλλα Βράκα, η Ζάβια, το Μεγάλο Στάφο και η Πλαταριά.

Ικαρία

Το τιρκουάζ χρώμα που έχουν τα νερά στις παραλίες της Ικαρίας ξεπερνάει τη φαντασία μας. Τα νερά στο συγκεκριμένο νησί έχουν εκπληκτικούς χρωματισμούς και σύμφωνα με τους ντόπιους η πιο όμορφη παραλία είναι το Ιερό.

Σαρακήνικο Μήλου

Στο πανέμορφο νησί της Μήλου θα συναντήσετε το Σαρακήνικο, μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του πλανήτη. Τα λευκά βράχια γύρω από τη θάλασσα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό τοπίο.

Παραλία Ιταλίδα

Όσοι έχουν επισκεφθεί τα Κουφονήσια γνωρίζουν πως αποτελούν δύο από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Στο Πάνω Κουφονήσι θα συναντήσετε μια από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες της Ελλάδας αλλά και ολόκληρη της Γης.

Καβουρότρυπες Χαλκιδικής

Η Χαλκιδική αποτελεί ένα πολύ εντυπωσιακό μέρος με αμέτρητες πανέμορφες καταγάλανες παραλίες. Οι Καβουρότρυπες είναι ένα σύμπλεγμα παραλιών που πολλοί τις θεωρούν τη Χαβάη της Ελλάδας. Η μόνη οργανωμένη παραλία είναι αυτή με το beach bar Πορτοκάλι.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

29 κρούσματα στη Μεσσηνία την Κυριακή – 2.575 μολύνσεις σε ολόκληρη τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στρατιώτες της πρώτης γραμμής επισκέφτηκε σήμερα ο Ζελένσκι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ