Αυξάνεται η κίνηση στο λιμάνι της Καλαμάτας: Τρία κρουαζιερόπλοια σε τέσσερις ημέρες

/

Tροποποίηση του αρχικού προγραμματισμού αφίξεων – αναχωρήσεων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Καλαμάτας υπήρξε τις προηγούμενες μέρες, καθώς επιπλέον κρουαζιερόπλοια καταπλέουν στον λιμένα της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 κατέπλευσε, στις 12 το μεσημέρι, στο λιμάνι της Καλαμάτας το κρουαζιερόπλοιο «AEGEAN ODYSSEY» προερχόμενο από τον Πειραιά. Στο κρουαζιερόπλοιο που επέβαιναν κυρίως Αμερικανοί τουριστές, απέπλευσε με προορισμό το λιμάνι του Κατακόλου στις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, στις 7 το πρωί κατέπλευσε στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο «M.V. MONET», προερχόμενο από τη Μονεμβάσια και το οποίο απέπλευσε με προορισμό την Πύλο στις 8 το βράδυ. Στην πλειοψηφία του οι επιβάτες ήταν Βρετανοί. 

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Τέλος, το βράδυ της Δευτέρα αναμένονταν στην Καλαμάτα, όπου και θα διανυκτερεύσει για πρώτη φορά, το κρουαζιερόπλοιο «M.V. VARIETY VOYAGER». Το κρουαζιερόπλοιο σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, θα αποπλεύσει με προορισμό τα Ίσθμια αύριο, Τρίτη 31 Μαΐου στις 10 το βράδυ.

Επόμενος κατάπλους στο λιμάνι είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, από το κρουαζιερόπλοιο «M.V. Monet».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατάσχεση ελληνικών τάνκερ στον Περσικό Κόλπο: Στο πλευρό της Ελλάδας οι ΗΠΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλέξης Χαρίτσης: Η αδράνεια της κυβέρνησης πλήττει την κοινωνία – Η πολιτική αλλαγή είναι πιο αναγκαία από ποτέ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ