Ιράν: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάληψη των ελληνικών τάνκερ

30 Μαΐου 2022

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν μετέδωσαν βίντεο με σκηνές από την κατάληψη των ελληνικών τάνκερ στον Περσικό κόλπο, όπως αναφέρουν σχετικές αναρτήσεις που κυκλοφορούν στα social media.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Σύμφωνα πάντα με όσα δείχνουν οι συγκεκριμένες αναρτήσεις φαίνεται καρέ καρέ η επιχείρηση, με τους οπλισμένους άνδρες να αποβιβάζονται από ελικόπτερα στο κατάστρωμα των πλοίων και να εισβάλουν στη γέφυρα.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Τόσο το Delta Poseidon όσο και το Prudent Warrior τελούν υπό κατάληψη από τους Φρουρούς της Επανάστασης, με το ελληνικό υπουργείο Ναυτιλίας να αναφέρει ότι τα μέλη των πληρωμάτων είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, το Prudent Warrior βρίσκεται αγκυροβολημένο στο ιρανικό λιμάνι Bandar Abbas, ενώ το Delta Poseidon παραμένει προς το παρόν στην ίδια θέση στον Περσικό κόλπο.

Πηγή:in.gr

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύνδεση Καλαμάτας – Βενετίας: Την Τρίτη η πρώτη πτήση στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος στα σενάρια από τον Στέλιο Πέτσα: Στις 8 Οκτωβρίου του 2023 οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης – Στις 18:00 η ορκωμοσία των νέων μελών – Αύριο στις 10:00 υπό τον πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο

Τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, η οποία έχει

Δείτε επίσης