Καλαμάτα: Στην εντατική του Νοσοκομείου της Καλαμάτας δύο νεαροί μετά από τροχαία με μηχανές

/

Δύο σοβαροί τραυματισμοί νεαρών σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην Καλαμάτα. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο περιπτώσεων είναι ότι πρόκειται για οδηγούς μοτοσυκλέτας, οι οποίες συγκρούστηκαν με ΙΧ.

Ο πρώτος τραυματισμός αφορά τροχαίο, το οποίο έγινε την Παρασκευή στην Βέργα όταν δίκυκλο που οδηγούσε ένας 17χρονος συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού. Ο 17χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον 17χρονο έχει γίνει έκκληση, προκειμένου να συγκεντρωθεί αίμα.

Το δεύτερο τροχαίο έλαβε χώρα τη Δευτέρα νωρίς το βράδυ, όταν δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην οδό Παπαφλέσσα, στη συμβολή της οδού με τον περιμετρικό της Καλαμάτας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 22χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλέξης Χαρίτσης: Η αδράνεια της κυβέρνησης πλήττει την κοινωνία – Η πολιτική αλλαγή είναι πιο αναγκαία από ποτέ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με απόφαση της περιφέρειας Πελοποννήσου: ΚΔΑΠ από του χρόνου στο Πεταλίδι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

W Costa Navarino: Άνοιξαν οι πόρτες του νέου ξενοδοχείου στη Γιάλοβα – «Ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στη μεσογειακή φιλοξενία», δηλώνει ο γενικός διευθυντής της μονάδας [video]

Τους πρώτους επισκέπτες του υποδέχθηκε την Τρίτη το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels στην Ελλάδα, μέλος του