Σύνδεση Καλαμάτας – Βενετίας: Την Τρίτη η πρώτη πτήση στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας

30 Μαΐου 2022

Η πρώτη πτήση της Volοtea, προερχόμενη από τη Βενετία, θα προσγειωθεί στον αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» την Τρίτη.

Η φετινή περίοδος των πτήσεων της εν λόγω εταιρείας μεταξύ Καλαμάτας και Βενετίας ολοκληρώνεται στις 4 Οκτωβρίου.

Η Volotea είναι ισπανική αεροπορική εταιρεία με έδρα τις Αστούριες και με βάσεις στην Ισπανία, στην Ιταλία ,στη Γαλλία και στην Ελλάδα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη, αυξάνοντας τον στόλο της κάθε χρόνο και εξυπηρετώντας 40.000.000 επιβάτες σε περισσότερες από 100 πόλεις σε 16 χώρες της Ευρώπης.

Εξελέγη ως η «κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ευρώπης» στα World Travel Awards 2021, θεσμός που αναγνωρίζεται ως ο πιο σημαντικός του κλάδου στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού παγκοσμίως.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με απόφαση της περιφέρειας Πελοποννήσου: ΚΔΑΠ από του χρόνου στο Πεταλίδι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιράν: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάληψη των ελληνικών τάνκερ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Στις περιοχές με τις υψηλότερες τιμές πώλησης εξοχικών η Μεσσηνία: Μεθώνη, Καλαμάτα και Μάνη στις πιο ακριβές – Ακολουθούν Κορώνη και Κυπαρισσία [πίνακες]

Ανοδική πορεία ακολούθησαν οι μέσες ζητούμενες τιμές πώλησης εξοχικών κατοικιών τους πρώτους μήνες του 2024, στις δημοφιλείς για αγορά εξοχικού περιοχές της Ελλάδας,

Δείτε επίσης