Έρχεται αύξηση τελών καθαριότητας στο δήμο Μεσσήνης – Μισόλογα Αθανασόπουλου για το ύψος της αναπροσαρμογής

/

Στην αύξηση των δημοτικών τελών καθαριότητας θα προχωρήσει ο δήμος της Μεσσήνης, προκειμένου να συμμετάσχει στην κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων και να μεταφέρει τα σκουπίδια του στις δομές της ΤΕΡΝΑ.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Το συγκεκριμένο ζήτημα το έθεσε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο πρώην δήμαρχος, Γιώργος Τσώνης, ο οποίος ζήτησε από τον νυν δήμαρχο, Γιώργο Αθανασόπουλο, να προσδιορίσει την αύξηση των τελών καθαριότητας.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ο δήμαρχος Μεσσήνης από την πλευρά του δεν θέλησε να απαντήσει ευθέως στο ερώτημα του κ. Τσώνη, καθώς δεν προσδιόρισε επακριβώς το ύψος της αύξησης, παρότι παραδέχθηκε ότι θα υπάρξει αναπροσαρμογή. Ο κ. Αθανασόπουλος σημείωσε ότι η δημοτική αρχή θα είναι σε θέση να γνωρίζει το ακριβές ποσοστό της αύξησης στο τέλος Ιουνίου, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία δήλωσης των ηλεκτροδοτούμενων τετραγωνικών και αρκέστηκε να σημειώσει ότι η αύξηση των τελών δεν θα φτάσει το 50%, όπως έγινε στους δήμους Πύλου – Νέστορος και Οιχαλίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

69 κρούσματα στη Μεσσηνία την Τρίτη – 5.080 μολύνσεις και 12 θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Προπαγάνδα των Τούρκων το σόου στην Αγία Σοφία [video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»