Περιφερειακό Συμβούλιο: Νέα επίθεση του Παναγιώτη Νίκα στον Άδωνι Γεωργιάδη

//

Ακόμα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, καθώς η κριτική που ασκεί στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, είναι εξαιρετικά σκληρή.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκας, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας, επανήλθε στην πρόσφατη επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στην Αργολίδα και την επίσκεψή του στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη ο κ. Νίκας σημείωσε ότι η παρουσία του κ. Υπουργού δεν αφορούσε προβλήματα, αλλά τις φωτογραφίες!

«Υπήρξε ένα πρόβλημα τελευταία, το οποίο δημιούργησε εντάσεις και συνδέεται με την παρουσία υπουργού σε κρατικό γραφείο, όχι για λόγους που έχουν σχέση με προβλήματα και θέσεις πάνω στα προβλήματα, αλλά με ζητήματα που έχουν σχέση με φωτογραφίες και όλα τα σχετικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Νίκας ασκεί δημόσια σκληρή κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη για την επίσκεψη του στην Αργολίδα, ενώ μέχρι τώρα ο κ. Υπουργός δεν έχει απαντήσει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που βοήθησαν όσο λίγοι τον κ. Νίκα στις εκλογές του 2019.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Χρησμοί» Νίκα για να φρενάρει τα σενάρια: Τι απάντησε για το πολιτικό του μέλλον και τι προέβλεψε για τον Τατούλη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

40χρονος αστυνομικός πέθανε μετά από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»