Απίστευτη πρόκληση με την υπογραφή Νίκα: 11.000 ευρώ για δείπνο με θαλασσινά στην Καλαμάτα την ώρα που η κοινωνία στενάζει από την ακρίβεια

//

Σοκ προκαλεί η απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, να διοργανώσει δείπνο με προϋπολογισμό πάνω από 11.000 ευρώ.

Η απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου έρχεται σε μια στιγμή που η κοινωνία στενάζει από την ακρίβεια, η οποία καλπάζει, και δείχνει ότι ο κ. Νίκας δεν διαθέτει ίχνος ενσυναίσθησης, ίχνος επίγνωσης του τι συμβαίνει έξω από το γραφείο του.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Συγκεκριμένα, με σημερινή του απόφαση ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράφει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας, με αντικείμενο την ενοικίαση χώρου και την παροχή δείπνου σε 220 άτομα.

Στη σχετική απόφαση περιγράφονται αναλυτικά το μενού, καθώς σημειώνεται ότι θα αποτελείται από τρία πιάτα θαλασσινών για κάθε άτομο!

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ο συνολικός προϋπολογισμός του δείπνου ανέρχεται σε 11. 230 ευρώ. Αναλυτικά: 7.480 ευρώ για το φαγητό, 2.750 ευρώ για τα ποτά και 1.000 ευρώ για την ενοικίαση χώρου.

Το δείπνο – πρόκληση θα διοργανωθεί στο πλαίσιο του αναπτυξιακού συνεδρίου με τίτλο «Τι νέο φέρνει το νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου στην Καλαμάτα και θα ξεκινήσει, όπως έχει ανακοινωθεί, με ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος
Οι οδηγίες για το πλουσιοπάροχο μενού
Ο τελικός λογαριασμός του δείπνου

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τραγωδία: 12χρονη «έσβησε» στον ύπνο της

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»