Τα μηνύματα για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Καλαμάτας Παναγή Κουμάντου

/

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του πρώην δημάρχου Καλαμάτας, Παναγή Κουμάντου.

Στην απώλεια του πρώην δημάρχου αναφέρονται με μηνύματά τους πολιτικοί και φορείς της πόλης.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, δήλωσε:

Η απώλεια του Παναγή Κουμάντου αποτελεί μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό για όλους μας. Παράδειγμα ήθους και ανιδιοτέλειας, ο Παναγής Κουμάντος υπηρέτησε τον τόπο και την αυτοδιοίκηση, ακολουθώντας πάντα τον δρόμο της εντιμότητας, της αγάπης του για την Καλαμάτα και της αγνής αφοσίωσης στα κοινά. Θα τον ευχαριστούμε για πάντα για τη μεγάλη του προσφορά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.»

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, αναφέρει:

Ο Παναγής Κουμάντος υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση με ήθος, εργατικότητα και ανιδιοτελή αγάπη για την Καλαμάτα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικολός, σημειώνει:

Ο Παναγής Κουμάντος υπήρξε ένας αυτοδιοικητικός που υπηρέτησε με συνέπεια την πόλη της Καλαμάτας. Η προσφορά του στον τόπο, το έργο του, το ήθος του αποτελούν μια σπουδαία κληρονομιά για όλους μας.  Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής:

Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Μεσσηνίας συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας του αήμνειστου Δημάρχου Καλαμάτας Παναγή Κουμάντου και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια. Υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπος με πολλή αγάπη για τον τόπο μας και με πλούσιο έργο στην τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε με υπευθυνότητα, ευσυνειδησία, εντιμότητα και εργατικότητα.

Τη θλίψη τους εκφράζουν η διευθύντρια και το προσωπικό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Καλαμάτας:

Η Διευθύντρια και το Προσωπικό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου, Πιπίνα Κουμάντου, για την απώλεια του πατέρα της και τ. Δημάρχου Καλαμάτας Παναγή Κουμάντου.

Με την αναδημοσίευση δήλωσης του Παναγή Κουμάντου αποχαιρετά τον πρώην δήμαρχο Καλαμάτας το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας. Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται:

Με την παρακάτω αναδημοσίευση , αποχαιρετάμε τον πρώην Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγή Κουμάντο κι εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 26 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ, του Παναγή Κουμάντου πρώην Δημάρχου Καλαμάτας.

Σήμερα Πέμπτη 18/7/2019, επισκέφθηκα τον χώρο όπου διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι κι αφού ενημερώθηκα από τους απολυμένους και το σωματείο τους, δηλώνω απερίφραστα ότι βρίσκομαι στο πλευρό των εργαζομένων και στηρίζω τον αγώνα τους.

Καλώ τη δημοτική αρχή μέσω του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ να συνομολογήσει μέσω της δικαστικής οδού στο αίτημα των εργαζομένων, για μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Από την εμπειρία μου ως δήμαρχος Καλαμάτας, είμαι πεπεισμένος ότι η παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες από μόνιμο προσωπικό εξασφαλίζει την ποιότητα και τα χρήματα των Καλαματιανών με τον καλύτερο τρόπο.

Από προσωπική εμπειρία ως πολίτης, θεωρώ ότι η παρουσία των απολυμένων είναι απαραίτητη. Σε βλάβη του δικτύου ύδρευσης, στην οδό Αφροδίτης και Ειρήνης (περιοχή Φαραί Καλαμάτας), συνεργείο εργολάβου αντιμετώπισε ανεπιτυχώς την αποκατάσταση επί 4 φορές.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Αναλήψεως του Χριστού [φωτογραφίες]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμάτας για την απώλεια του Παναγή Κουμάντου [video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»