Κάτοικος Τούμπας ως το 2026 ο Σάστρε

3 Ιουνίου 2022

Λίγες ώρες έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκολας Κουαλιάτα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε και στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Μαγιόρκα για την απόκτηση του Ζοάν Σάστρε. Ο Ισπανός πλάγιος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι τις 30/06/2026. 

Ο Σάστρε μετακόμισε στην Τούμπα τον Ιανουάριο προκειμένου να προσφέρει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας και αποδείχτηκε μια αξιόπιστη προσθήκη στο ρόστερ της ομνάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ξεκίνησε εντυπωσιακά, πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα του παιχνίδια και… κέρδισε το δικαίωμά του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ συμπληρώνοντας τις συμμετοχές που ενεργοποίησαν την option αγοράς του (60% των αγώνων της ομάδας). Συνολικά, πραγματοποίησε 17 εμφανίσεις στις δύο ελληνικές διοργανώσεις.  

Έτσι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Ισπανού από την ομάδα της Μαγιόρκα, με τον 25χρονο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. 

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μητσοτάκης για την Τουρκία: «Δεν ανοίγουμε διάλογο με το παράνομο, το ανιστόρητο και το παράλογο»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεδριάζουν οι φορείς για τη διεκδίκηση ολοκλήρωσης του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός παραμονές του δεύτερου αγώνα των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ

Δείτε επίσης