Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Μεσσηνία: «Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη στην Costa Navarino», δηλώνει ο star του ΝΒΑ

//

Στη Μεσσηνία βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο super star του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές του, αλλά και για να διαπεραιώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της επένδυσης που έχει κάνει στην Costa Navarino, καθώς έχει αγοράσει δύο κατοικίες.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Μάλιστα, ο Γιάννης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο costanavarino.com, δηλώνει ότι αυτό που μέτρησε, προκειμένου να προχωρήσει στην αγορά δύο κατοικιών ήταν το ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά του και τα μέλη της οικογένειάς του.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Επίσης, ο Έλληνας αθλητής σημειώνει ότι επέλεξε την Costa Navarino, καθώς είναι ένα μέρος που έχει οικογενειακές αναμνήσεις. «Αυτό είναι ένα μέρος που μπορεί να μου προσφέρει αυτό που ένιωθα ως παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης, ο οποίος καταλήγει τονίζοντας ότι στις κατοικίες του στη Μεσσηνία έχουν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Tέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης αναφέρθηκε με σεβασμό στην παρακαταθήκη του καπεταν Βασίλη Κωνστναντακόπουλου, ενώ τόνισε ότι η οικογένεια Κωνσταντακόπουλου είναι πρότυπο για τη δική του οικογένειά του.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεδριάζουν οι φορείς για τη διεκδίκηση ολοκλήρωσης του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ελιά Καλαμών: Όλοι εναντίον όλων και στη μέση η κυβέρνηση – Οι δηλώσεις, οι αντιδράσεις και το παρασκήνιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ