Ενδιαφέρον του Περικλή Μαντά για την περιφέρεια Πελοποννήσου αποκαλύπτει η εφημερίδα «Παραπολιτικά»

//

Στα σενάρια που σχετίζονται με τον επόμενο υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος θα διαδεχτεί τον Παναγιώτη Νίκα και θα έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, εμπλέκει η εφημερίδα «Παραπολιτικά» τον βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλή Μαντά.

Συγκεκριμένα, σε σχόλιο της εφημερίδας σημειώνεται ότι ο κ. Μαντάς θα ενδιαφερόταν να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποφάσιζε να αποχωρήσει ο νυν περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Το σχόλιο δημοσιεύθηκε στη στήλη «πολιτικό καφές», την οποία υπογράφει ο εκδότης της εφημερίδας, Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος είναι γνωστό ότι διαθέτει καλή πληροφόρηση από όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

To σχόλιο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για τον Περικλή Μαντά, τον Παναγιώτη Νίκα και την περιφέρεια Πελοποννήσου:

Η πληροφορία που δημοσιεύει η εφημερίδα για τον κ. Μαντά, μπορεί να εκπλήσσει πολλούς, δεδομένου ότι ο βουλευτής βρίσκεται, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, εξαιρετικά κοντά με τον κ. Νίκα, ωστόσο, είναι μια πληροφορία που …πλανάται στα δημοσιογραφικά γραφεία αρκετό καιρό.

Μάλιστα, στη Μεσσηνία η συγκεκριμένη πληροφορία διακινείται από ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον του κ. Μαντά, οι οποίοι μιλούν για την ανάγκη να βγει μπροστά «ένα νέο παιδί».

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα ο κ. Μαντάς δεν έχει τοποθετηθεί και δεν έχει διαψεύσει τις πληροφορίες που τον εμφανίζουν να ενδιαφέρεται για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Διάβασε και αυτό: Tον Γιώργο Διδασκάλου θέλει η Νέα Δημοκρατία για υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η επανεμφάνιση του Δημήτρη Δράκου [φωτογραφίες]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θερμική αστάθεια με πιθανότητα βροχής αύριο στην Καλαμάτα – Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»