Φυσικό αέριο: Στην Καλαμάτα στις 24 Ιουνίου η Hengas παρουσία σημαντικών πολιτικών προσώπων

//

Μια σημαντική εκδήλωση αναμένεται να λάβει χώρα στις 24 Ιουνίου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας από την εταιρεία διανομής  δικτύων φυσικού αερίου, Hengas.

Η εν λόγω εκδήλωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η Hengas είναι η εταιρεία, στην οποία έχει χορηγηθεί η άδεια διανομής φυσικού αερίου στον δήμο Καλαμάτας από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της ΡΑΕ η διάρκεια ισχύος της άδειας θα είναι 25 χρόνια και θα λήγει στις 31/12/2047 και το συνολικό κόστος επένδυσης για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής στην Καλαμάτα ανέρχεται περίπου σε 2.500.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η ίδια εταιρεία έχει αναλάβει και το δίκτυο διανομής σε 4 ακόμα πόλεις της Πελοποννήσου (Κόρινθος, Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Σπάρτη).

Πληροφορίες του messiniapress αναφέρουν ότι στην εκδήλωση θα παρευρεθούν σημαντικά πολιτικά πρόσωπα του τόπου, μεταξύ αυτών και ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τραγωδία στον περιμετρικό της Καλαμάτας: 26χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο [φωτογραφίες]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θράσος και οίηση από υπάλληλο της Ένωσης Μεσσηνίας: Τραμπουκίζει δημόσιους λειτουργούς, απαξιώνει πολιτικούς και σπιλώνει επιχειρηματίες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ