Συμπλοκή στο κέντρο της Μεσσήνης – Σε απόγνωση οι κάτοικοι, απούσα η δημοτική αρχή

/

Ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ Ρομά έλαβε χώρα στο κέντρο της Μεσσήνης την Τρίτη. Συγκεκριμένα, όπως μετέφεραν κάτοικοι και επαγγελματίες του κέντρου της πόλης, νωρίς τη νύχτα σημειώθηκε συμπλοκή στην κεντρική πλατεία με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση.

Το επεισόδιο προκάλεσε την παρέμβαση ανδρών της αστυνομίας, ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι μετέχοντες στη συμπλοκή δεν φαίνεται να …πτοήθηκαν από την παρουσία τους και συνέχισαν τη διένεξη.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλα παρόμοια περιστατικά, τα οποία λαμβάνουν χώρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην περιοχή.

Κάτοικοι και επαγγελματίες της Μεσσήνης σημειώνουν μάλιστα ότι η παραβατικότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην περιοχή και σημειώνουν ότι δεν έχουν ληφθεί τα αναγκαία μέτρα, προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Την ευθύνη για την έξαρση της παραβατικότητας, σύμφωνα με τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής, τη φέρει η δημοτική αρχή, καθώς, όπως σημειώνουν όσοι ζουν στην πόλη και στα γύρω χωριά, ο δήμαρχος, Γιώργος Αθανασόπουλος, έχει …ξεχάσει το ζήτημα της ασφάλειας και και δεν διεκδικεί την λήψη μέτρων, προκειμένου να μετριαστούν, τουλάχιστον, τα προβλήματα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσίπρας: Όποτε και να γίνουν οι εκλογές θα τις κερδίσουμε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απανωτά σοκ στην Καλαμάτα: Δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο μέσα σε 24 ώρες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ