Θράσος και οίηση από υπάλληλο της Ένωσης Μεσσηνίας: Τραμπουκίζει δημόσιους λειτουργούς, απαξιώνει πολιτικούς και σπιλώνει επιχειρηματίες

/

Πρωτοφανή επίθεση σε δημόσιους λειτουργούς, πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον κλάδο των αγροτικών προϊόντων εξαπέλυσε ο υπάλληλος της Ένωσης Μεσσηνίας, Γιάννης Πάζιος.

Ο υπάλληλος, παρότι δεν είναι αιρετός αλλά διορισμένος, παρότι δεν εκφράζει θεσμικά την Ένωση Μεσσηνίας, παρότι δεν εκπροσωπεί κανέναν αγρότη, ενώ ούτε ο ίδιος είναι παραγωγός, κουνάει θρασύτατα το δάχτυλο σε πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημόσιους λειτουργούς.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η απειλή σε δημόσιους λειτουργούς

Συγκεκριμένα, με αφορμή το ζήτημα της ελιάς Καλαμάτας και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο υπάλληλος της Ένωσης απειλεί ευθέως και αφήνει σοβαρά υπονοούμενα για δημόσιους λειτουργούς, χωρίς βεβαίως να προσκομίζει κανένα στοιχείο:

«Ας γνωρίζουν όσοι δημόσιοι λειτουργοί εμπλέκονται με Καταλόγους Ποικιλιών ιδιωτικών οργανισμών ότι θα λογοδοτήσουν και αυτοί στην Δικαιοσύνη όπως και όποιος άλλος από τούδε επαναλάβει μεθοδεύσεις και μηχανορραφίες», σημειώνει χαρακτηριστικά ο υπάλληλος.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Η απαξίωση του πολιτικού κόσμου

Παράλληλα, βυθισμένος στον κόσμο της οίησης απευθύνεται εντελώς απαξιωτικά στον πολιτικό κόσμο, ο οποίος μετά την απόφαση του ΣτΕ για την ελιά Καλαμάτας δημόσια διατύπωσε τις απόψεις τους ως έχει δικαίωμα και καθήκον:

«Οι απανταχού μοιρολογίστρες (αρσενικές – θηλυκές) εμφανίστηκαν από την ραστώνη τους και θυμήθηκαν την Ελιά Καλαμάτας ΠΟΠ, κάποιοι δε, έτρεξαν να πάρουν θέση και στο “βάθρο” των τιμητών», αναφέρει.

«Καίτοι οι μεν δεν έχουν επαφή και γνώση με το αντικείμενο, απλά προσπαθούν και τώρα να ψηφοθηρήσουν», συμπληρώνει ο υπάλληλος, συνεχίζοντας το απαξιωτικό του κρεσέντο εναντίον πολιτικών, λες και ο ίδιος διαθέτει τις επιστημονικές γνώσεις (άραγε τι έχει ακριβώς σπουδάσει;) ή έχει επαφή με τα αγροτικά προϊόντα (άραγε έχει παράξει ποτέ ο ίδιος ένα κιλό λάδι, ελιές ή σταφίδα;).

Η σπίλωση του επιχειρηματικού κόσμου

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, ο υπάλληλος που παριστάνει τον αυτόκλητο προστάτη, φτάνει στο σημείο να σπιλώσει συλλήβδην και τον επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των αγροτικών προϊόντων καθώς μιλά για εκβιασμούς (!) και μεγάλους κύκλους εργασιών από χύμα διακίνηση (!).

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το πρόβλημα δεν το δημιούργησαν οι Μεσσήνιοι, δεν το διαιώνισαν οι Μεσσήνιοι και δεν ευθυνόμαστε για την μη λύση του. Σε αντίθεση με όσους παραποιούν την ιστορία της χώρας νομίζοντας ότι θα γίνουν πιστευτοί επειδή διαθέτουν μεγάλους κύκλους εργασιών από την χύμα διακίνηση ή κινδυνολογούν για να εκβιάσουν για άλλη μια φορά την πολιτική ηγεσία».

Ο …Ναπολέων!

Εκτός από τα πιο πάνω, τα οποία είναι εξαιρετικά σοβαρά, στην ανάρτηση του υπαλλήλου υπάρχουν και ορισμένα σημεία που προκαλούν θυμηδία.

«Και επειδή τα Περιφερειακά ή Δημοτικά Συμβούλια δεν δίνουν λύσεις απλά εκφράζουν προθέσεις έχω να μεταφέρω στους απανταχού επαΐοντες», λέει εκείνος που δεν έχει εκλεγεί ποτέ σε Περιφερειακό ή Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος, ο υπάλληλος φτάνει στο σημείο να θέτει και όρους (!) για το πως θα αντιμετωπίσει το θέμα το Υπουργείο: «Απαιτείται άμεσα από το Υπουργείο Εθνικός Διάλογος με χρονοδιάγραμμα 3 μηνών», σημειώνει χαρακτηριστικά ως άλλος Βοναπάρτης!

Εκθέτει ότι έχει μείνει από την Ένωση Μεσσηνίας

Η ανάρτηση του υπαλλήλου της Ένωσης Μεσσηνίας, τα όσα φαιδρά υποστηρίζει, αλλά κυρίως το ύφος του εκθέτουν ανεπανόρθωτα το Διοικητικό Συμβούλιο και ότι έχει απομείνει από την άλλοτε κραταιά Ένωση Μεσσηνίας.

Πλέον, το ερώτημα που μπαίνει είναι απολύτως ξεκάθαρο: Ποιος εκφράζει την Ένωση Μεσσηνίας, ποιος τελικά κάνει κουμάντο στην Ένωση Μεσσηνίας; Το Διοικητικό Συμβούλιο ή οι διορισμένοι υπάλληλοι;

Το συγκεκριμένο ερώτημα μένει να απαντηθεί, τόσο από τα πρόσωπα που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά κυρίως από το ρεπορτάζ, το οποίο οφείλει να φέρει στη δημοσιότητα όλα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του συνεταιρισμού.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φυσικό αέριο: Στην Καλαμάτα στις 24 Ιουνίου η Hengas παρουσία σημαντικών πολιτικών προσώπων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιταλία: Διπλή γυναικοκτονία στη Βιτσέντσα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ