Τσίπρας: Όποτε και να γίνουν οι εκλογές θα τις κερδίσουμε

Με περιοδεία στα χωριά Αρχάγγελο και Αφάντου, ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης την περιοδεία του στο νησί της Ρόδου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.

Σε ομιλία του στο χωριό Αφάντου, όπου είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί υποστηρικτές του, ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να αποδράσει προκηρύσσοντας εκλογές πριν από τον χειμώνα επειδή, όπως είπε, φοβάται για τις συνέπειες των πράξεων του.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Δεν υπάρχουν βέβαια «λεφτόδενδρα» αλλά υποσχόμαστε ότι θα ξεριζώσουμε τα «κλεφτόδενδρα» που υπάρχουν, τόνισε επίσης σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές όποτε και αυτές γίνουν και υποσχέθηκε ότι η νέα κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το θέμα της ακρίβειας που πλήττει την κοινωνία, το ενεργειακό κόστος και ότι θα υπάρξουν μέτρα στήριξης για τους νέους αλλά και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που έφθασε κοντά στον κ. Τσίπρα ένας οπαδός του 95 χρονών που του προσέφερε μία ανθοδέσμη λέγοντας του ότι περιμένει να τον ξαναδεί πρωθυπουργό

Τόσο στα Αφάντου όσο και νωρίτερα στον Αρχάγγελο ο κ.Τσίπρας είχε συναντήσεις με κατοίκους ακούγοντας τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συμπλοκή στο κέντρο της Μεσσήνης – Σε απόγνωση οι κάτοικοι, απούσα η δημοτική αρχή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

 «Τα χειροκροτήματα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, το ύφος του κ. Καραμανλή, οι χαρακτηρισμοί, δείχνουν ότι