O Τατούλης ζητά απαντήσεις: «Είναι αλήθεια ότι ο γιος του Νίκα είναι συνέταιρος με εργολάβο που παίρνει απευθείας αναθέσεις από την Περιφέρεια»;

//

Σε μείζον πολιτικό ζήτημα εξελίσσεται η καταγγελία του πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, σχετικά με το αν στενό συγγενικό πρόσωπο του κ. Περιφερειάρχη είναι μέτοχος σε εταιρεία, στην οποία συμμετέχει εργολάβος που λαμβάνει απευθείας αναθέσεις από την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η παράταξη του κ. Τατούλη επανήλθε στο θέμα και σήμερα, καθώς σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Η αποκάλυψη του κ. Τατούλη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 6.6.2022, μετά την αναίτια επίθεση που δέχτηκε από τον κ. Νίκα, ότι ο γιος του, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ιδίου ως Περιφερειάρχης, ίδρυσε εταιρεία με τον εργολάβο που επιλέγει ο κ. Νίκας και ως Δήμαρχος και ως Περιφερειάρχης, να αναλάβει πλήθος έργων με απευθείας αναθέσεις ή μέσω της διαδικασίας του αρ.32 του Ν.4412/2016, έσπειρε τον πανικό στον «αδιάφθορο» Περιφερειάρχη.

Άρχισε να τσαλακώνεται το ψεύτικο προφίλ που τόσα χρόνια προσπαθούσε να χτίσει.

Και ενώ στη συνέντευξη του ήταν λαλίστατος στην εξαπόλυση ύβρεων, συκοφαντιών, ψεμάτων και απειλών εναντίον του Πέτρου Τατούλη, δεν είπε ούτε μία λέξη επί της ταμπακιέρας! (Περιέργως βέβαια δεν τον ρώτησε και κανένας από τους παρόντες δημοσιογράφους).

Τον ρωτάμε λοιπόν δημόσια για ακόμη μια φορά:

Είναι αλήθεια ότι ο γιος του είναι συνέταιρος σε εταιρεία με έδρα την Καλαμάτα, με τον «εκλεκτό» του εργολάβο κ.Μουτσώκο;

Η προσπάθεια του κ.Νίκα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να καλύψει το σημαντικό αυτό ζήτημα, λέγοντας ότι ο γιος του δε συμμετέχει σε εταιρεία που παίρνει δημόσια έργα, επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του, αφού στην ουσία ομολογεί ότι επιλέγει τον συνέταιρο του γιου του αλλά η ανάθεση γίνεται σε άλλη εταιρεία “για να μη μας πάρει χαμπάρι και ο κόσμος”!».

Το συγκεκριμένο θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress, θα έχει συνέχεια τις επόμενες μέρες, καθώς κάθε πλευρά θα κληθεί να απαντήσει με επίσημα έγγραφα, προκειμένου να αποδειχθεί ποια ακριβώς είναι η αλήθεια.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Κόκκινο συναγερμό» προκαλεί η κακοκαιρία Genesis – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν – Η πρόβλεψη για την Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

69 κρούσματα στη Μεσσηνία την Παρασκευή – 4.493 μολύνσεις και 17 νέοι θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ