Παρουσία του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου: Εγκαινιάστηκαν 18 ξενώνες της Φρουράς Καλαμάτας

/

Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, εγκαινιάστηκαν οι 18 νέοι Ξενώνες Φρουράς Καλαμάτας. Πρόκειται για τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της πρώην Λέσχης Αξιωματικών στη συμβολή των οδών Αριστομένους και Σοφοκλέους, πλησίον του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλης και Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου», Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, βασικός δωρητής του έργου της ανακαίνισης των εγκαταστάσεων.

Επίσης παρευρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, o δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Βασίλης Καπέλιος.

Επίσκεψη στο δημαρχείο της Καλαμάτας

Προηγουμένως τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Στη συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών αναπτύχθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ έγινε αναφορά και στα περιθώρια συνεργασίας που υπάρχουν μεταξύ Δήμου και Στρατού.

Ο κ. Λαλούσης, ο οποίος κατάγεται από τα Φιλιατρά, γνωρίζει καλά και εκτιμά την Καλαμάτα, την ιστορία της αλλά την πρόοδο που αυτή έχει επιδείξει στο πέρασμα των χρόνων. 

DSC 0210 2 Medium

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας προσέφερε στον Αρχηγό ΓΕΣ την επετειακή έκδοση του Δήμου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του ’21, το επετειακό μετάλλιο του Δήμου για τα 200 χρόνια και σε κορνίζα αντίγραφο της Προειδοποίησις εις τας Ευρωπαϊκάς Αυλάς της Μεσσηνιακής Γερουσίας, ενώ ο κ. Λαλούσης ανταπέδωσε προσφέροντας στον κ. Βασιλόπουλο την πλακέτα του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

2 θάνατοι από κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – 5 ασθενείς στην κλινική covid

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μήνυμα του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού από την Καλαμάτα: Να μην φοβάστε, να κοιμάστε ήσυχοι [video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ