«Έκοψαν» τον Θανάση Βασιλόπουλο από την έναρξη του Αναπτυξιακού Συνέδριου της Καλαμάτας!

/

Μπορεί ο δήμαρχος Καλαμάτας να είναι ο οικοδεσπότης του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 16 και 17 Ιουνίου με θέμα «Τι νέο φέρνει το ΕΣΠΑ 2021 – 2027», μπορεί η έναρξη του Συνεδρίου να πραγματοποιηθεί σε ένα δημοτικό κτίριο (Μέγαρο Χορού), ωστόσο, αυτό δεν πτόησε τους διοργανωτές να «κόψουν» τον κ. Βασιλόπουλο από την εναρκτήρια εκδήλωση.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η συγκεκριμένη μεθόδευση είναι πρωτοφανής, καθώς είθισται να δίνεται ο λόγος στον αιρετό που εκπροσωπεί την περιοχή που φιλοξενεί τέτοια συνέδρια και ποτέ δεν του επιφυλάσσεται ο ρόλος του θεατή και συνιστά απρέπεια απέναντι στην πόλη της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Πέμπτη (16/5), οπότε και θα ξεκινήσει το Συνέδριο, χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και εναρκτήριες τοποθετήσεις η επίτροπος Συνοχής, Ελίζα Φερέιρα, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας. Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι Γ. Τσακίρης, υφυπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης, αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Χρ. Δήμας, υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Απ. Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι η μόνη ευκαιρία που θα δοθεί, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, στον οικοδεσπότη του Συνεδρίου να τοποθετηθεί θα είναι τη δεύτερη μέρα (17/5), καθώς είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε μια από τις πολλές θεματικές συναντήσεις.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Χαντάντ Μάια «φρέναρε» (ξανά) τη Σάκκαρη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη φυλακή 43χρονος για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ολομέτωπη επίθεση της Παναγιωτοπούλου στον Λεβεντάκη : «Η Τριφυλία έχει γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη στην ανάπτυξη και στο μέλλον»

Σκληρή κριτική στον δήμαρχο Τριφυλίας, Γιώργο Λεβεντάκη, ασκεί η επικεφαλής της παράταξης «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», Χαίδω Παναγιωτόπουλου,