Η ώρα των απαντήσεων: 8 ερωτήματα προς τον υπάλληλο της Ένωσης Μεσσηνίας και αυτόκλητο «προστάτη» των αγροτών του Νομού

/

Ενοχλημένος εμφανίζεται ο υπάλληλος της Ένωσης Μεσσηνίας, Γιάννης Πάζιος, από την κριτική που του ασκήθηκε από το messiniapress, σχετικά με την προκλητική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούσε το ζήτημα της ελιάς Καλαμάτας.

Ο υπάλληλος της Ένωσης, όντας προφανώς τυφλωμένος από έπαρση και αλαζονεία, αδυνατεί να κατανοήσει το αυτονόητο, ότι δηλαδή οι δημοσιογράφοι έχουν μια μόνο αποστολή: Να ασκούν κριτική. Αδυνατεί να καταλάβει ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που δεν ψάχνουν τα τελευταία τους ένσημα, ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που δεν καταδέχονται να διορίσουν σκανδαλωδώς τα παιδιά τους, προκειμένου να απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ο υπάλληλος της Ένωσης Μεσσηνίας επέλεξε να αναλάβει τον ρόλο του …προστάτη του αγροτικού κόσμου του Νομού, παρότι δεν διαθέτει καμία νομιμοποίηση αφού δεν είναι εκλεγμένος, αλλά διορισμένος.

Από την πλευρά μας είμαστε αναγκασμένοι να αποδεχθούμε την φιλοδοξία του και να τον αντιμετωπίσουμε ως τον άνθρωπο που …διοικεί την Ένωση Μεσσηνίας.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Αφού, λοιπόν, ο κ. Πάζιος εκτονώθηκε, είτε μέσω της δημόσιας παρουσίας του, είτε μέσω των εξαπτέρυγων που τον στηρίζουν, με μεγάλη χαρά του θέτουμε ορισμένα ερωτήματα:

Μπορεί να μας πει αν χρωστάει, πόσα και σε ποιους ο συνεταιρισμός που εργάζεται;

Μπορεί να μας …αποκαλύψει ποια ακριβώς είναι η δραστηριότητα της Ένωσης Μεσσηνίας; Παράγει; Τυποποιεί; Εξάγει;

Μπορεί να μας πει πόσα είναι τα έσοδα της Ένωσης Μεσσηνίας και που διατίθενται τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισρέουν κάθε χρόνο στα ταμεία της;

Μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα τα τιμολόγια που έχει πληρώσει ο συνεταιρισμός σε ΜΜΕ για διαφήμιση;

Μπορεί να εξηγήσει πως έχει προσληφθεί στον συνεταιρισμό, τι σχέση έχει με την αγροτική παραγωγή και ποιες εξιδεικευμένες γνώσεις διαθέτει, προκειμένου να κατέχει τη θέση που έχει;

Μπορεί να μας απαντήσει αν στην Ένωση έχει προσληφθεί Γενικός Διευθυντής και αν υπάρχει αναπληρωτής του;

Μπορεί να μας πει ποιος είναι ο μισθός του και ποια τα καθήκοντά του στην Ένωση Μεσσηνίας;

Και τέλος αλλά κυρίως, μπορεί ο κ. Πάζιος να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα από τις δικαστικές διαμάχες που είχε κατά καιρούς η Ένωση Μεσσηνίας, τα έγγραφα που σχετίζονται με τράπεζες, προκειμένου να δουν όλοι ποιοι υπογράφουν και τι;

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άστατος και το Σάββατο ο καιρός στην Καλαμάτα – Αναλυτικά η πρόβλεψη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ντίνα Νικολάκου: Συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδιασμού της κατάλυσης των Θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ