Με υπουργική απόφαση: Ανοίγει ο δρόμος για την ίδρυση και λειτουργία υδατοδρομίου στην Καλαμάτα

/

Άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου χορηγείται στο «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας»  στην περιοχή του Λιμένα Καλαμάτας, προκειμένου να προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες για την κατασκευή των απαιτούμενων εγκαταστάσεων.

Με τη χορήγηση της άδειας ίδρυσης γίνεται το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη εγκαταστάσεων υδατοδρομίου στο λιμάνι της Καλαμάτας, καθώς ανοίγει ο δρόμος για να κατατεθεί αίτηση για χορήγηση άδειας λειτουργίας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η άδεια χορηγείται με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, του υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, και του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Μεταφορές, Μιχάλη Παπαδόπουλου.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Με αφορμή τη χορήγηση άδειας ίδρυσης υδατοδρομίου στον Λιμένα Καλαμάτας ο υφυπουργός Μεταφορών δήλωσε:

«Η Καλαμάτα προστίθεται στον κατάλογο των περιοχών που μπορούν να αναπτύξουν υδατοδρόμιο και άλλος ένας σημαντικός προορισμός στην ηπειρωτική χώρα εντάσσεται στο δίκτυο των υπό ανάπτυξη υδατοδρομίων. Η δυνατότητα που αποκτά η Καλαμάτα να μπορεί να υποδεχθεί υδροπλάνα στο μέλλον, θα συμβάλλει στην περαιτέρω οικονομική και τουριστική ανάπτυξης της πόλης και συνολικά της Νότιας Πελοποννήσου, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυο Υποδομών Μεταφορών της ευρύτερης περιοχής».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κακοκαιρία «Genesis»: Έπεσαν περισσότεροι από 27.000 κεραυνοί

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προβλήματα στην περιοχή της Γιάλοβας από την κακοκαιρία – Ζημιές σε καταστήματα [φωτογραφίες]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»