Στη φυλακή 43χρονος για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται ο 43χρονος ο οποίος  συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία ότι κατείχε περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια αρχεία με σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος και αποφασίστηκε η μεταγωγή του στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών. 

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα από την οποία προέκυψαν τα στοιχεία του 43χρονου, ενώ εντοπίστηκε και ο τόπος κατοικίας του. Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερεις σκληροί δίσκοι, συνολικής χωρητικότητας 15 Terrabytes.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Από την επιτόπια έρευνα των αστυνομικών στα συγκεκριμένα μέσα αποθήκευσης, διαπίστωσαν ότι περιείχαν τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια εικόνες και βίντεο με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων, μεγέθους περίπου 3,5 Τerrabytes.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Έκοψαν» τον Θανάση Βασιλόπουλο από την έναρξη του Αναπτυξιακού Συνέδριου της Καλαμάτας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κακοκαιρία «Genesis»: Έπεσαν περισσότεροι από 27.000 κεραυνοί

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ