Συναγερμός για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μεσσηνία: Κάθοδος με το βλέμμα στραμμένο στον ΣΥΡΙΖΑ και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας

//

Συναγερμός έχει σημάνει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Μεσσηνία.

Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, θα επισκεφθεί το πρωί της Πέμπτης την κεντρική πλατεία της Μεσσήνης και ακολούθως την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, ενώ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν θα επισκεφθεί κάποιο από τα δημαρχεία ή αν θα κάνει ανακοινώσεις που θα αφορούν τους δήμους που θα επισκεφθεί.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Το βέβαιο είναι πάντως ότι τις τελευταίες ώρες άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Πρωθυπουργό και στελέχη της ΝΔ από τη Μεσσηνία, με τα οποία διατηρούν διαύλους επικοινωνίας, έχουν ενεργοποιηθεί, προκειμένου οι παρουσίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μεσσήνη και στην Καλαμάτα να είναι δυναμικές.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Στόχος είναι να σταλεί ισχυρό μήνυμα προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προς το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η πλευρά Μητσοτάκη θέλει η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Νομό να έχει χαρακτηριστικά επίδειξης δύναμης.

Πλέον, εκτός από τα όσα θα πει για τον Νομό ο Πρωθυπουργός, εκείνο που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι όσα θα λάβουν χώρα στο παρασκήνιο της επίσκεψης, καθώς είναι βέβαιο ότι θα εξαχθούν κρίσιμα συμπεράσματα ενόψει βουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ για ελιά Καλαμών: Η απόφαση του ΣτΕ θα επιφέρει σοβαρά προβλήματα στις εξαγωγές και στην εσωτερική αγορά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ατελείωτο φαγοπότι το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.