«Χρίσμα» Μητσοτάκη σε Βασιλόπουλο: Αποθέωσε τον δήμαρχο Καλαμάτας ο Πρωθυπουργός – Ικανοποίηση στη δημοτική αρχή

//

Ιδιαίτερη πολιτική σημασία αποκτούν τα όσα σημείωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, δεδομένου ότι έρχονται σε μια στιγμή που έχει ανοίξει η κουβέντα για τις επιλογές των κομμάτων ενόψει των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό οι θερμές αναφορές του κ. Μητσοτάκη στο έργο της δημοτικής αρχής αποτελούν «ψήφο εμπιστοσύνης» της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

«Η Καλαμάτα είναι από τις ανερχόμενες ελληνικές πόλεις, όπως ανερχόμενη είναι και ολόκληρη η Μεσσηνία και δικό μας χρέος είναι να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε την τοπική κοινωνία να ξεδιπλώσει όλη την αναπτυξιακή της δυναμική», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε:

«Θέλω να σας συγχαρώ για τα βήματα που έχετε κάνει στο δρόμο για την κλιματική ουδετερότητα. Η ανάπτυξη σήμερα είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την προστασία του περιβάλλοντος και την κυκλική οικονομία και νομίζω ότι έχετε δείξει δείγματα γραφής και αποτελείτε και υπόδειγμα και για τις άλλες πόλεις του ιδίου μεγέθους για ν’ ακολουθήσουν το δρόμο τον οποίο έχετε χαράξει».

Καταλήγοντας ο κ. Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στη δημοτική ομάδα: «Συγχαρητήρια σε όλη την δημοτική ομάδα για τη δουλειά που έχει γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.   

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Οι αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν την ικανοποίηση της δημοτικής αρχής και του ίδιου του δημάρχου Καλαμάτας, κάτι που φάνηκε και από την ανάρτηση του κ. Βασιλόπουλου στα κοινωνικά δίκτυα:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δίκη για τις πλημμύρες στη Μάνδρα: Αθώα η Ρένα Δούρου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνέδριο στην Καλαμάτα για το ΕΣΠΑ: Η ομιλία Μητσοτάκη και οι αναφορές στα έργα της Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τριγμοί στη «γαλάζια πολυκατοικία»: Ρουκέτες του δημάρχου Άργους εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Τι …διαμηνύει από το Facebook ο Καμπόσος στον Νίκα

Ευθεία επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν προέδρου