Γερονικολός: Ο Μητσοτάκης επιχείρησε συνειδητά να κοροϊδέψει τους Μεσσήνιους

/

Δήλωση, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργου Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μεσσηνία, έκανε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μενέλαος Γερονικολός.

Ο κ. Γερονικολός σημειώνει:

Το επικοινωνιακό πάρτι που επιχείρησε να στήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός στη Μεσσηνία απέδειξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη του κόμματός του θεωρούν τους κατοίκους του Νομού ιθαγενείς.

Τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ανέμελος μπροστά στους πολίτες της Μεσσηνίας και έδειξε ότι δεν έχει καταλάβει ότι είναι αυτός που έχει την ευθύνη για την ανυπαρξία έργου της κυβέρνησής του στον Νομό.  

Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ανακοίνωσε κάτι ουσιαστικό, σε σχέση με τα μεγάλα έργα και τα προβλήματα του Νομού, αλλά επιχείρησε συνειδητά να κοροϊδέψει τους πολίτες.

Οι γενικόλογες αναφορές του στον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, στο ζήτημα της αξιοποίησης του αεροδρομίου της Καλαμάτας, οι αόριστες αναφορές του σε έργα μείζονος σημασίας, όπως ο βιολογικός του Πεταλιδίου, τα αρδευτικά έργα και το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Καλαμάτας, αποτελούν κακόγουστο αναμάσημα προηγούμενων υποσχέσεων, τις οποίες ποτέ δεν τήρησε.

Η σιωπή του για έργα που έχει ανάγκη ο Νομός, όπως το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, η σιωπή του απέναντι στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου του Νομού, έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί μια κυβέρνηση, η οποία δεν είχε και δεν έχει κανένα σχέδιο για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας.

Το επικοινωνιακό πάρτι που επιχείρησε να στήσει η Νέα Δημοκρατία στη Μεσσηνία, τελικά, δεν ήταν διασκεδαστικό, αλλά ήταν άκρως αποκαλυπτικό και διδακτικό.

Οι πολίτες του Νομού κατανόησαν για πολλοστή φορά ότι αυτός ο Πρωθυπουργός, αυτή η κυβέρνηση, αυτό το κόμμα αδυνατούν να δώσουν λύσεις, αδυνατούν να δώσουν προοπτική και ελπίδα στους πολίτες.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες της Μεσσηνίας κ. Μητσοτάκη…

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένωση Μεσσηνίας: Σε θερμό κλίμα η συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη – Οι ευχαριστίες και τα χαμόγελα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Σφοδρές αντιδράσεις και στη Μεσσηνία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων: Για «σκοτεινές πρακτικές» μιλάει ο Μενέλαος Γερονικολός – Για «μεθόδους παρακράτους» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Αντιδράσεις στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και στη Μεσσηνία προκαλούν όσα εξελίσσονται και έχουν