Μεσσηνία: Γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ προκαλούν οι αγκαλιές στελεχών του με τον Μητσοτάκη

/

Εκνευρισμό και γκρίνια σε στελέχη και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, έχουν προκαλέσει οι αγκαλιές και τα «ευχαριστώ» στελεχών της Ένωσης Μεσσηνίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το πέρασμα του κ. Μητσοτάκη από την οδό Ιατροπούλου ήταν οργανωμένο, καθώς άνθρωποι της Ένωσης Μεσσηνίας, οι οποίοι διατηρούν προνομιακές σχέσεις με τον κ. Μαντά και τον κ. Λαμπρόπουλο, ήθελαν εναγωνίως να μπουν στο κάδρο της επίσκεψης Μητσοτάκη, προκειμένου να βελτιώσουν και να ισχυροποιήσουν τη θέση της Ένωσης έναντι των ζητημάτων που είναι ανοιχτά και αφορούν τις δραστηριότητές της. Οι προσβάσεις που διαθέτουν στην τοπική Νέα Δημοκρατία δεν τους άφησαν ακάλυπτους, η επίσκεψη έγινε, οι φωτογραφίες βγήκαν, το επικοινωνιακό πλασάρισμα επιχειρήθηκε.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ωστόσο, τα στελέχη της Ένωσης, μέσα στην αγωνία τους να αποθεώσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μάλλον …ξέχασαν ότι είναι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και ότι, πλέον, εκπροσωπούν και τα θεσμικά του όργανα.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Έτσι, στη Μεσσηνία εμφανίστηκε το φαινόμενο η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος βουλευτής, Μενέλαος Γερονικολός, πρόσωπα με ιστορία στον χώρο, όπως η Ντίνα Νικολάκου και μια σειρά στελεχών του Κινήματος να αξιολογούν αρνητικά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη και την ίδια στιγμή να εμφανίζονται άλλα στελέχη του, που κατά τα άλλα είναι ΠΑΣΟΚ, να χαριεντίζονται με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, να ανταλλάσσουν δώρα και να θέτουν …ψιθυριστά τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου, αντί να τα διεκδικήσουν με ισχυρή φωνή.

Πηγή φωτογραφίας: Best-tv.gr

Η παραφωνία που καταγράφηκε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, κυρίως στις τάξεις των κεντροαριστερών ψηφοφόρων του κόμματος, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν στελέχη του που πατάνε σε δύο βάρκες, στελέχη που κλείνουν το μάτι στη Νέα Δημοκρατία και στον κ. Μητσοτάκη.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 4 εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό – Εννιά στην κλινική covid

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η χειραψία του Βασίλη Κοζομπόλη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Σφοδρές αντιδράσεις και στη Μεσσηνία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων: Για «σκοτεινές πρακτικές» μιλάει ο Μενέλαος Γερονικολός – Για «μεθόδους παρακράτους» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Αντιδράσεις στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και στη Μεσσηνία προκαλούν όσα εξελίσσονται και έχουν