Δημήτρης Καφαντάρης: Ζητά άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αναβάθμιση του οδικού άξονα Καλαμάκι – Χαροκοπιό – Κορώνη

/

Την άμεση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Πύλου – Νέστορος, με θέμα την αναβάθμιση του οδικού άξονα Καλαμάκι – Χαροκοπιό – Κορώνη, ζητά ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Δημήτρης Καφαντάρης.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Καφαντάρης σημειώνει:

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει άμεσα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η αναβάθμιση του επαρχιακού δρόμου Καλαμάκι – Χαρακοπιο – Κορώνη σε έναν σύγχρονο δρόμο με ασφάλεια.

Η προμελέτη του δρόμου υπάρχει από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, απομένει η οριστική μελέτη η οποία πρέπει να προχωρήσει άμεσα, όχι μόνο η παράκαμψη του Χαρακοπιού που οδεύει προς υλοποίηση , αλλά όλο το υπολειπόμενο τμήμα έτσι ώστε ο δρόμος να χρηματοδοτηθεί στο σύνολό του.

Η νέα προγραμματική περίοδος του ΕΣΠΑ που ξεκίνησε, βρίσκει την Περιφέρειά μας ενισχυμένη κατά 100 εκατομμύρια ευρώ περίπου από την προηγούμενη προγραμματική περίοδο.

Ενώνουμε δυνάμεις, με μόνο γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας και των πολιτών του.

Διεκδικούμε από την Περιφέρειά μας τον δρόμο Καλαμάκι- Κορωνη και φυσικά την ολοκλήρωση και παράδοση του δρόμου Τζανε – Παράκαμψη Πεταλιδιου – Καλαμάκι.

Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συνεδριάσει άμεσα, παρουσία των φορέων της ΔΕ Κορώνης, ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μέτωπο διεκδίκησης.

Ο τόπος δεν περιμένει. Η ανάπτυξη δεν περιμένει. Δρόμος Τώρα .

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

52 κρούσματα στη Μεσσηνία την Κυριακή – 5.689 μολύνσεις και 8 νέοι θάνατοι σε ολόκληρη τη χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τζαμουράνης: Πλήρης περιφρόνηση στην Αντιπολίτευση – «Κομματική φιέστα» η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τριγμοί στη «γαλάζια πολυκατοικία»: Ρουκέτες του δημάρχου Άργους εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Τι …διαμηνύει από το Facebook ο Καμπόσος στον Νίκα

Ευθεία επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν προέδρου