Αντίστροφη μέτρηση για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία – Τα ονόματα και τα στοιχήματα

Μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες, που σχετίζονται με την ολοκλήρωση των βουλευτικών ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι διαβουλεύσεις και οι ζυμώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και στη Μεσσηνία, προκειμένου να συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο του Νομού.

Η HENGAS «αγκαλιάζει» την Πελοπόννησο

Ο Αλέξης Χαρίτσης είναι το πρόσωπο από το οποίο ξεκινά το ψηφοδέλτιο του Νομού, καθώς όπως είναι γνωστό αποτελεί το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη δυναμική στον χώρο. Μάλιστα, η πρωτιά του στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές υπογράμμισαν εμφατικά αυτή τη δυναμική.

Η Παναγιώτα Κοζομπόλη, η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί στην αναμέτρηση του 2019, θα είναι και εκείνη υποψήφια, δεδομένου ότι έχει επανακάμψει.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Ερωτηματικό εξακολουθεί να αποτελεί το ζήτημα του Πέτρου Κωνσταντινέα. Ο πρώην βουλευτής είναι πολιτικά ενεργός, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ο ίδιος εάν θέλει να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής ή αν έχει άλλα πολιτικά σχέδια.

Ένα πρόσωπο, το οποίο έχει επανέλθει δυναμικά στα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο Παναγιώτης Στέφανος. Ο κ. Στέφανος αναμένεται να απασχολήσει σοβαρά και είναι πιθανότατο, ιδίως αν και ο ίδιος το θέλει, να είναι υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας.

Ένα ακόμα πρόσωπο που αναμένεται να συζητηθεί είναι αυτό του Γιώργου Μακρή, του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ. Η φημολογία που συνοδεύει το πρόσωπο του κ. Μακρή τον έχει συνδέσει εδώ και καιρό με το βουλευτικό ψηφοδέλτιο, ωστόσο, μένει να φανεί αν οι φήμες γίνουν πραγματικότητα.

Τέλος, κατά το παρελθόν έχει «παίξει» για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και το όνομα του προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλη Ξυγκώρου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η περίπτωσή του δεν αναμένεται να προχωρήσει.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Πέρα από τα πιο πάνω ονόματα στον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν ότι θα πρέπει το ψηφοδέλτιο να απαντά σε δύο στοιχήματα.

Πρώτον, να σηματοδοτεί το άνοιγμα σε άλλες κεντροαριστερές δυνάμεις. Αν αυτό απαντηθεί με υποψηφιότητα στελέχους που έχει συνδέσει το όνομά του με το ΠΑΣΟΚ τότε το στοίχημα θα έχει κερδηθεί στο μέγιστο βαθμό. Ωστόσο, τελικές αποφάσεις ακόμα δεν έχουν υπάρξει, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει σχετικές κουβέντες με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Δεύτερον, στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα από τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του να σηματοδοτήσει και την ανανέωση. Υπό το πρίσμα αυτό δεν είναι απίθανο να απευθυνθεί σε πρόσωπα που δεν διατηρούν στενούς δεσμούς με τον κομματικό του μηχανισμό, αλλά έχουν σαφές πολιτικό στίγμα είτε στην αυτοδιοίκηση, είτε σε συλλογικότητες.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2022 – 2023 [video]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Φιλιατρά για τα αγροτικά – Χαρίτσης και Αραχωβίτης οι ομιλητές

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη του Χάρη Δούκα στην Καλαμάτα: Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός από φίλους και στελέχη του κόμματος ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχο Αθηναίων υποδέχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμάτα φίλοι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο κ.

Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην Καλαμάτα: Υποσχέσεις για περισσότερες κάμερες και ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων

Επέκταση των καμερών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η λειτουργία του κοινού Επιχειρησιακού Κέντρου, το οποίο θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση της Αστυνομίας Μεσσηνίας, καθώς

Δείτε επίσης