Βασιλόπουλος για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος: «Η παραλιακή χάραξη καλύτερη λύση για τον δήμο»

//

Στο ζήτημα που έχει ανακύψει με τον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Π΄ύλος – Μεθώνη, μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφου του υπουργείου Υποδομών, στο οποίο αποτυπώνονται 13 πλεονεκτήματα της παραλιακής χάραξης έναντι της αναβάθμισης του υφιστάμενου δρόμου, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η HENGAS «αγκαλιάζει» την Πελοπόννησο

Ο κ. Βασιλόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του messiniapress για το εν λόγω έγγραφο, το οποίο αποκάλυψε ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, δήλωσε ότι η καλύτερη λύση για το δήμο Καλαμάτας θα ήταν η παραλιακή χάραξη, δεδομένου ότι αυτή θα έδινε στην πόλη αναπτυξιακή προοπτική και προσέθεσε ότι το έγγραφο που ήρθε στη δημοσιότητα δεν ήταν σε γνώση του δήμου Καλαμάτας.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε:

«Εμείς είχαμε εκφραστεί συγκεκριμένα για το εν λόγω ζήτημα και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στις συνεντεύξεις που έχουμε δώσει. Ως δήμος έχουμε πει ότι η καλύτερη λύση ήταν η παραλιακή χάραξη. Αυτή θα έδινε στην πόλη μας την αναπτυξιακή προοπτική που όλοι προσδοκούμε. Παρόλα αυτά δεν είχαμε πει ποτέ ότι “ή παραλιακή χάραξη ή τίποτα”, γιατί ένας δρόμος χρειάζεται. Η πολιτεία αποφάσισε να γίνει αναβάθμιση του υφιστάμενου δρόμου. Εμείς προφανώς δεν γνωρίζαμε το συγκεκριμένο έγγραφο, καθώς το μάθαμε τώρα που ανακοινώθηκε. Έχουν δρομολογηθεί οι καταστάσεις και περιμένουμε τις εξελίξεις».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί του ζητήματος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ούτε και ο αρμόδιος υπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Διάβασε και αυτό: Ηχηρή παρέμβαση του Βασίλη Τζαμουράνη: Ανακοίνωση με 4 «καυτά» ερωτήματα για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γυναίκα ζούσε κλεισμένη σε σπίτι εδώ και 42 χρόνια – Τι ξεσκέπασε το δράμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοκ: 21χρονη έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ