Στη Μεσσηνία κρύβεται, στην Αρκαδία παριστάνει τον νταή: Τσαμπουκάδες Νίκα σε συνεδρίαση μελών της ΝΔ – Η απάντηση Βλάση στην πρόκληση

//

Μπορεί ο κ. Νίκας να κρύβεται από τις κομματικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την εκδήλωση της Νομαρχιακής το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, η στάση του επί των κομματικών ζητημάτων στην Αρκαδία είναι εντελώς διαφορετική.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Συγκεκριμένα, ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Πελοποννήσου, εμφανίστηκε χθες στη διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Αρκαδίας, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στον γειτονικό Νομό.

Μάλιστα, ο κ. Νίκας όχι μόνο εμφανίστηκε στην συνεδρίαση της Νομαρχιακής, αλλά σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ενώπιον δεκάδων μελών της ΝΔ έλαβε τον λόγο και δημιούργησε σοβαρό επεισόδιο, το οποίο τίναξε στον αέρα τη διαδικασία.

Όπως σημειώνουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία συμμετείχαν στη συνεδρίαση, ο κ. Νίκας επιχείρησε να θέσει επί τάπητος τα προσωπικά του ζητήματα, τα οποία συνδέονται με τις κάκιστες σχέσεις που διατηρεί με τα σημαντικότερα στελέχη της ΝΔ στον Νομό.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έλαβε τον λόγο ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, ο οποίος και προστάτευσε τη συνεδρίαση, την οποία λίγα λεπτά πριν ο κ. Νίκας επιχείρησε να δυναμιτίσει. Μάλιστα η τοποθέτηση του κ. Βλάση έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από την συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που παρακάλεσε περισσότερα νεύρα και θυμό στον κ. Νίκα, ο οποίος φέρεται να ξεστόμισε βαριές εκφράσεις.

O βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Όλα τα παραπάνω έλαβαν χώρα μπροστά στα μάτια του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, και 3 βουλευτών άλλων νομών, οι οποίοι συμμετείχαν στο κλιμάκιο που επισκέφθηκε την Αρκαδία. Όλοι αυτοί, όπως και άλλοι πολλοί στη ΝΔ κατά το παρελθόν, είχαν την ευκαιρία να μάθουν από πρώτο χέρι τις διχαστικές τακτικές Νίκα και το πόσο επικίνδυνος είναι πλέον για την ενότητα του κόμματός τους.

*Κεντρική φωτογραφία: Από την κομματική εκδήλωση της ΝΔ στην Αρκαδία (Πηγή: ΔΕΕΠ Αρκαδίας)

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρυσομάλλης προς ΣΥΡΙΖΑ: Μην ξεχάσετε να βάλετε στο Επικρατείας και τον Καμμένο [video]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπόθεση Novartis: Στο Ειδικό Δικαστήριο ο Παπαγγελόπουλος και η Τουλουπάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.