Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος εναντίον της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το Πύργος – Καλό Νερό Τσακώνα!

/

Εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αυτής του 2013, στρέφεται ο «γαλάζιος» βουλευτής Μεσσηνίας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σχετικά με την σύσκεψη για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Ο κ. Λαμπρόπουλος χαρακτηρίζει λάθος την απένταξη του οδικού άξονα από την σύμβαση παραχώρησης το 2013 και ουσιαστικά κατηγορεί ευθέως την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας!

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Λαμπρόπουλος:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 4 Ιουλίου, η προγραμματισμένη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την κατασκευή του Οδικού Άξονα Τσακώνα-Καλό Νερό-Πύργος.

Εξετάστηκαν οι προοπτικές υλοποίησης του έργου και δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθύνσεις, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι αναγκαίες μελέτες από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με τελικό στόχο την χρηματοδότησή του, το επόμενο διάστημα.

Η συνάντηση και η όλη συζήτηση, δηλώνουν την πολιτική βούληση της Κυβέρνησης και την επιθυμία του Πρωθυπουργού, ώστε να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική για την κατασκευή του Οδικού Άξονα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα έτη 2006 και 2007 με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο Οδικός Άξονας είχε δημοπρατηθεί και κυρωθεί στη Βουλή η Σύμβαση, για την υλοποίηση του έργου με Σύμβαση Παραχώρησης από την Ολυμπία Οδό.

Ωστόσο, η ανεύθυνη προσφυγή κάποιων λίγων στο ΣτΕ, ακύρωσε το έργο, αφού μετά την απόφαση, αποχώρησαν οι Τράπεζες Ελληνικές και ξένες, που θα χρηματοδοτούσαν το έργο.

Στη συνέχεια, το 2013, απεντάχθηκε από τη Σύμβαση Παραχώρησης της Ολυμπίας Οδού, το τμήμα Τσακώνα-Καλό Νερό-Πύργος-Πάτρα, για να διορθωθεί το λάθος με την επανένταξή του, πέρυσι τον Νοέμβριο.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εισαγγελική έρευνα για πειθαρχικές ευθύνες ιατροδικαστών στην υπόθεση της Πάτρας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα: Πανηγυρική ανακοίνωση Μαντά για τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.