Μητσοτάκης: Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

6 Ιουλίου 2022

Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή για τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

«Για τις εκλογές θα ξαναπώ ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, φαίνεται να μην το ακούτε. Τελικά η ίδια η ζωή θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά μου. Όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών θα πούμε τι θυμόμαστε από την τετραετία Τσίπρα; Φόρους, περικοπές στις συντάξεις και ψέματα, ψέματα, ψέματα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Επειδή για μία ακόμα φορά είπατε τι καλά που τα κάνατε, υπάρχει ένα καταλυτικό επιχείρημα στο οποίο δεν μπορείτε να δώσετε απάντηση. Αν τα κάνατε τόσο καλά, γιατί σας καταψήφισε τρεις φορές ο ελληνικός λαός και έδωσε αυτοδυναμία στην ΝΔ;

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Θα πορευτούμε για αρκετούς μήνες ακόμα σε κλίμα έντονης τοξικότητας. Δεν βλέπω υπουργούς να έχουν κατεβάσει τα μολύβια. Μεγάλος όγκος νομοθετικός έρχεται τους επόμενους μήνες. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του εκτιμήσεις. Για ακόμα μία φορά θα διαψευστείτε πανηγυρικά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Πηγή: iefimerida.gr/in.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στοιχεία για τα επιπλέον 2.000.000 ευρώ στον εργολάβο του Τζάνε – Καλαμάκι ζητούν 6 παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΟΔΥ: Τέλος η καθημερινή έκθεση για τα κρούσματα – Εβδομαδιαία η ενημέρωση από την Παρασκευή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε επίσης