Στοιχεία για τα επιπλέον 2.000.000 ευρώ στον εργολάβο του Τζάνε – Καλαμάκι ζητούν 6 παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου

/

Τα τιμολόγια αγοράς των υλικών από το Λατομείο της Μεγαλόπολης, τις φορτωτικές για τη μεταφορά των υλικών από το ανωτέρω λατομείο και τα ιδιωτικά συμφωνητικά με υπεργολάβους, τα οποία σχετίζονται με το έργο Τζάνε – Καλαμάκι και αφορούν υπέρβαση κατά 2.099.320 ευρώ, ζητούν να τους δοθούν οι επικεφαλής 6 παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Συγκεκριμένα, με κοινό αίτημα παροχής εγγράφων οι Γ. Δέδες, Γ. Μπουντρούκας, Ν. Γόντικας, Θ. Πετράκος, Δ. Λυμπεροπούλου και Π. Κάτσαρης ζητούν τα πιο πάνω έγγραφα, καθώς και να ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, προκειμένου να τους παραδώσουν τα στοιχεία την ερχόμενη Δευτέρα.

Το αίτημα των επικεφαλής των παρατάξεων έρχεται σε συνέχεια απόφασης του Περιφερειακου Συμβουλίου (30 Μαΐου 2022), η οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει:

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

1.Να ανασταλεί η εφαρμογή της απόφασης να δοθούν στην ανάδοχο εταιρεία 2.099.320,32 ευρώ (με Φ.Π.Α.) επιπλέον.

2.Να παγώσει η επιπλέον αποζημίωση του μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της

3. Να μην προχωρήσει καμία πληρωμή αποζημιωτικού αιτήματος πριν γνωστοποιηθούν στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου επανυπολογιστούν με ειδική τεκμηρίωση και διαφάνεια τα συνολικά στοιχεία που συνεκτιμώνται για τον καθορισμό της επιπλέον αποζημίωσης.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

Αφού ληφθούν υπόψιν όλα τα στοιχεία που κατατέθηκαν στη συνεδρίαση, ελεγχθούν όλα τα τιμολόγια αγοράς των υλικών και όλα αποδεικτικά μεταφοράς των υλικών, και αφαιρεθούν οι ποσότητες των υλικών που χρησιμοποίησε η ανάδοχος εταιρεία απ’ την περιοχή του έργου όπως ο νόμος ορίζει.

Επιπλέον να κατατεθούν όλα τα στοιχεία και τα πρακτικά της συνεδρίασης σε όλες τις ελεγκτικές αρχές και στην Εισαγγελία

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των 6 παρατάξεων, μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί τα έγγραφα που έχει ζητήσει με αίτηση του (2 Ιουνίου 2022), ο Θ. Πετράκος.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θάνατος παιδιού από οξεία ηπατίτιδα στην Ελλάδα – Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μητσοτάκης: Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ολομέτωπη επίθεση της Παναγιωτοπούλου στον Λεβεντάκη : «Η Τριφυλία έχει γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη στην ανάπτυξη και στο μέλλον»

Σκληρή κριτική στον δήμαρχο Τριφυλίας, Γιώργο Λεβεντάκη, ασκεί η επικεφαλής της παράταξης «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», Χαίδω Παναγιωτόπουλου,