Δήμος Μεσσήνης: Προσβάσιμη σε ΑμεΑ η θάλασσα στην παραλία της Μπούκας

/

Στην τοποθέτηση seatrac στην παραλία της Μπούκας προχώρησε ο δήμος Μεσσήνης. Το seatrac τοποθετήθηκε με την χορηγία του ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου», το οποίο για μια ακόμα φορά αποδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία.

default
default

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Μεσσήνης σημειώνεται:

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Ο Δήμος μας μπαίνει δυναμικά στον χάρτη του προσβάσιμου τουρισμού διαθέτοντας υποδομές για όλους. Το μηχάνημα που τοποθετήθηκε σήμερα είναι SEATRAC TM τελευταίας τεχνολογίας, μοντέλο MK5, το οποίο διαθέτει όλες τις αναβαθμίσεις όπως τηλεμετρία, δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, κάμερες, φωτοσυναγερμό και ντουζιέρα.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Η τοποθέτηση του μηχανήματος στην παραλία της Μπούκας, έγινε με χορηγία του ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου». Ο Δήμος προσφέρει χειριστήριο στους λουόμενους για χρήση. Ταυτόχρονα η εταιρεία ΤΟΒΕΑ προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν δωρεάν το χειριστήριο ώστε να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα όποια ώρα επιθυμούν.

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Σύλληψη τριών ατόμων που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έως τις 25 Ιουλίου η παράταση για την ανακοίνωση των τιμολογίων ρεύματος Αυγούστου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κυνική ομολογία από την περιφέρεια Πελοποννήσου: Η δομή της Κιβωτού της Καλαμάτας δεν έχει άδεια λειτουργίας – Τσιμουδιά για την έλλειψη Κοινωνικού Συμβούλου και ελέγχου

Με απόλυτη …φυσικότητα ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Βασίλης Καπέλιος, παραδέχθηκε από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι