Βρέθηκε ζωντανός ο ένας από τους δύο αγνοούμενους στη Χαλκιδική – Συνεχίζονται οι έρευνες για έναν 28χρονο

10 Ιουλίου 2022

Εντοπίστηκε ζωντανός λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι από φορτηγό πλοίο που είχε δεσμευτεί για την επιχείρηση διάσωσης ο ένας από τους δύο άνδρες, που αγνοούνταν από χθες στη θαλάσσια περιοχή στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Ο ένας από τους δύο αγνοούμενους, ηλικίας 30 ετών, βρέθηκε να κολυμπάει 14 μίλια νότια – νοτιοδυτικά της Κασσάνδρας και η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι σχετικά καλή.

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται για τον εντοπισμό του δεύτερου αγνοούμενου, ηλικίας 28 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν ξέρει καλό κολύμπι σε αντίθεση με τον δεύτερο διασωθέντα που είχε πολύ καλή φυσική κατάσταση και είναι  πολύ καλός κολυμβητής.

Ο τρίτος από την παρέα ηλικίας 25 ετών είχε διασωθεί χθες από την θάλασσα από ένα σέρφερ.

Οι έρευνες κατά τη διάρκεια της νύχτας διακόπηκαν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών καθώς στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι και άρχισαν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας.

Στην επιχείρηση, συμμετέχουν ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, δύο παραπλέοντα σκάφη ενώ στον χώρο, για να βοηθήσουν τις έρευνες, βρίσκονται ιδιωτικά μέσα και εθελοντές διασώστες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/in.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Άλεκ Πίτερς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νότια Αφρική: 18 νεκροί σε δύο επιθέσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Βουλή: Ψηφίσθηκε το ν/σ για φορολογικό κώδικα από την Επιτροπή – Σημαντικές αλλαγές από το υπουργείο Οικονομικών

Ολοκληρώθηκε σε πρώτη ανάγνωση, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για τον εκσυγχρονισμό του «Κώδικα Φορολογικής

Δείτε επίσης