Κορονοϊός: 7 εισαγωγές στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – Χωρίς ημερήσια κρούσματα από τη Δευτέρα

/

Συνολικά 22 ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Μονάδας, το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο 7 εισαγωγές και δόθηκαν 6 εξιτήρια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή αξιολογήθηκαν στη Μονάδα 7 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Δήμος Καλαμάτας: Πολιτιστικό καλοκαίρι 2022

Εβδομαδιαία η ενημέρωση

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα (11/7) δεν θα κοινοποιούνται σε ημερήσια βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία της χώρα, αλλά σε εβδομαδιαία.

Προσφορές στο Katerinas Market – Κυψέλης Deli

Το θέμα αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος εξήγησε πως «η λογική η οποία υπάρχει στην καταγραφή που ακολουθούν σιγά-σιγά και όλες οι ευρωπαϊκές χώρες είναι ότι πλέον θα έχουμε μία αναφορά, οπότε σε αυτήν την αναφορά θα μαθαίνονται κανονικά και οι θάνατοι και τα κρούσματα πόσα είναι όλη την εβδομάδα και οι διασωληνωμένοι πόσοι είναι. Δεν αποκρύπτεται δηλαδή κάτι, αλλά θέλουμε αυτό να γίνεται σε ένα πλαίσιο πλέον εβδομαδιαίο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ο παράγοντας της επιτήρησης που υπήρχε σε άλλες περιόδους με τους σκληρούς δείκτες. Πάντως η ενημέρωση θα υπάρχει».

LG i.s.: Προσιτά και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά πακέτα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βασιλόπουλος για το αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας: Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι δυνατόν ο Νίκας να πει «όχι» – Σφοδρή επίθεση στις αντιπολιτεύσεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπογραφές στη σύμβαση για την ανακατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει το Εκκλησιαστικό Μουσείο Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ